Presentació del llibre “Por el camino primitivo”

Dijous passat va tenir lloc en la nostra seu la presentació del llibre “Por el Camino Primitivo”, la darrera creació lliterària de l’escriptor i aventurer vitorià Jorge González de Matauco.

L’acèrrim seguidor del Deportivo Alavés en aquesta obra narra com, després de superar una malaltia reumatoide. compleix una promesa i decideix fer una de les rutes dels més de cinquanta camins que van a Santiago. Les anècdotes amb la gent que coincideix i els diferents i canviants paisatges que es troba fan aquest llibre molt interessant i agradable de llegir.

 Coincidiren amb l’autor molts dels assistents a la presentació, quant a que el Camí de Santiago té un encant i una màgia especial.
 
Assistí a l’acte el batle de Felanitx Jaume Monserrat que  per tancar la presentació feu entrega d’una ceràmica commemorativa a Jorge González de Matauco.
 
Fou la primera activitat de la nova junta de la PB Els Tamarells, que sortejà entre els socis assistents un viatge per a dues persones, amb entrada, per anar a veure un partit del FC Barcelona en el Camp Nou. Els afortunats foren els següents:
 
– Titular: soci nº 609 Pep Garcia Marqueño (FELANITX)
– 1ª suplent: sòcia nº 1122 Catalina Sansó Mas (FELANITX)
– 2n suplent: soci nº 595 Sebastià Capó Fernández (PORTOCOLOM)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.