Presentació del nou disc del pianista Andreu Riera, «Saló Beethoven»

Demà dia 18 de desembre, a les 19 h. (si no hi ha canvis de darrera hora degut a les restriccions per la Covid-19), a la sala principal Estudis Casmusic, de Santa Eugènia, el pianista manacorí Andreu Riera presenta el seu nou disc, «Saló Beethoven» Andreu Riera, piano, enregistrat, mesclat i masteritzat per José Manuel Sánchez a l’estudi Casmusic, i amb la producció i estudi musicològic d’Eugènia Gallego. La presentació contarà amb la col·laboració del poeta Miquel Mestre, que recitarà dos poemes, un de Miquel dels Sants Oliver, que surt al CD, i l’altre de Mestre, que es titula «Clar de Lluna», i dedicat a Beethoven.

El nou CD «Saló Beethoven» inclou: 1. Sonata n.8 Op. 13 «Pathétique» Grave –Allegro di molto e con brio; 2. Sonata nº 8 Op. 13 «Pathlétique».Adagio cantabile; 3. Sonata n.8 OP. 13 «Pathétique» Rondo (Allegro); 4. Rondó en Do major Op. 51. nº 1; 5. Rondó en Sol major Op. 51. nº2; 6. Sonata nº 23 Op. 57 «Appassionata» Allegro assai; 7 Sonata 23 OP. «Appassionata» 57.Andante con moto; 8. Allegro n. 23 OP. 57 ·Appassionata», Allegro ma nom troppo; 9. Beethoven. Poema de Miquel dels Sant Oliver.

El resultat del nou treball és excepcional. Andreu és un pianista que ha tocat molt Beethoven, i ens expressà la seva satisfacció per el resultat d’aquest nou CD. Diumenge dia 20 de desembre, es podrà veure una emissió en Streaming diferit a les 19 h, amb accés gratuït al Portal mallorcasora.com.

Dia 18, el mateix dia de la presentació del CD, el matí, Andreu farà la primera conferència a la Fundació Sa Nostra, aquest serà el tercer curs dedicat a Beethoven, i en els pròxims mesos del 2021 ha de fer un total de 10 concerts-conferències dedicades a Beethoven, en els quals durant tot el curs. que està previst que acabi a principis de juny, tocarà 21 sonates de les 32 del gran compositor.

Després de la presentació, els propers projectes del pianista són: dia 27 d’aquest mes de desembre actuarà a una gala lírica a l’Església del Convent de Pollença a les 18h. titulada, «Perenne. La música que mai acaba», amb el tenor Antoni Lliteres, i la soprano internacional natural de Pollença, Marta Bauzá.

El 17 de febrer, té previst un recital a Madrid, amb un concert organitzat per la Mutua Madrileña, on tocarà una sonata de Beethoven, i unes variacions sobre l’òpera Carmen.

Degut a l’actual situació ocasionada per la Covid 19, totes les actuacions es programen i confirmen només amb un mes d’antelació, tot i que Andreu, ja té previst nombrosos concerts pel 2021, de moment, no poden avançar als lectors les properes actuacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: