Presentació del Pla de Mobilitat Sostenible de Sant Llorenç des Cardassar

Avui dimecres, 1 de juliol a les 20 h a l’Espai 36, l’Institut Opinòmetre Balear presentarà el Pla de Mobilitat Sostenible que afectarà el nucli poblacional de Sant Llorenç des Cardassar.

Aquesta presentació, programada pel mes de març i que va haver de ser endarrerida per mor de l’Estat d’Alarma, té com a objectiu mostrar i donar a conèixer a la ciutadania les mesures d’acció concretes i adaptades al nucli urbà que s’han aprovat per aconseguir un sistema de mobilitat sostenible i també més útil per a la gent.

Aquest pla afecta la mobilitat no motoritzada, la circulació, els aparcaments, les senyalitzacions i el transport públic.

El pla ha estat el resultat de les enquestes de les quals tota la ciutadania va poder participar a través de la web municipal i a través de les dependències de l’Ajuntament i també gràcies a les aportacions de l’empresa de l’Institut Opinòmetre Balear, experts en la matèria.

Un nucli urbà que prioritza la ciutadania, però actiu amb relació als vianants, als cotxes i també als treballadors més afectats per la circulació és el que es vol aconseguir amb aquest projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: