Primer partit de l’equip femeni d’iniciació Cronomotor

Nervis entre les nins al primer partit com a jugadores de bàsquet, nervis que van desapèreixer tot d’una quan van ser a la pista corrent i divertint-se amb els nins i nines de Sa Cabaneta.
Les preminis Esprit Manacor s’enfrontaren al CIDE
El partit es va jugar a un gran ritme amb els dos equips lluitant per cada pilota, corrent ràpid en atac i mostrant una gran actitud en defensa.. Un dia més per veure una gran millora individual i com a equip. Enhorabona a les nostres peques i a les nines de CIDE pel bon partit que van protagonitzar!

L’escoleta del Bàsquet Manacor participa a la dida del Consel
Els nins i nines de la nostra Escoleta Hiper Centro han participat a la segona diada organitzada pel Consell de Mallorca a Son Servera. Un dematí ple de diversió pels més petites i per les més petitetes del nostre Club!!!

Partit a Artà del premini Masculí Agrupació Mútua
Els manacorins es van trobar amb un equip al davant molt intens que els dificultava les accions. Van sorgit les primeres frustracions en els nostres jugadors, normals dins el procés d’aprenentatge i millora de cosetes durant el partit. Seguirem fent feina amb aquest gran grup de nins que té moltes ganes de bàsquet i de disfrutar amb l’esport i amb els companys.

El premini Opticàlia visita el Bàsquet Inca
Els nins han jugat amb intensitat, i s’han vist detalls molt positius tant a nivell individual i com a nivell col·lectiu. També s’han vist els aspectes a millorar en un camí d’aprenentatge que hem de recórrer amb il·lusió i molt de treball.

Mini Femení Forn Ca’n Tòfol
Campos, 15 – B. Manacor, 46
Molt bon partit de les manacorines dins la pista del Campos. Han entrat dins el partit amb moltes ganes i concentrades i, gràcies a una bona defensa durant els 48 minuts, hem pogut córrer en atac. El més destacable és la posada en pràctica dels conceptes treballats durant aquesta setmana en els entrenaments, la feina s’ha vist dins la pista i hem gaudit del joc. Enhorabona nines, avui heu demostrat que sabem jugar en equip!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: