Primeres Jornades de Criança els dies 9 i 10 a Manacor

L’expert canari Jesús Rodríguez impartirà una xerrada sobre la seguretat infantil en carretera.

En el marc de les primeres Jornades de Criança Meumoix i Papás sobre ruedas han convidat Jesús Rodríguez a impartir una xerrada. Rodríguez és expert en seguretat viària, guàrdia civil, i oferirà una conferència sobre la seguretat en carretera, enfocada principalment als sistemes de retenció infantil i a les embarassades. Jesús Rodríguez va ser premiat com a Ciudadano Ponle Freno el 2015, i fou finalista dels premis Excel·lència Europea en Seguretat Viària, per la seva tasca pedagògica en favor d’aquest tema. Parlarà de com fer una bona tria i ús dels sistemes de retenció infantil però també de seguretat viària en transport públic, en bicicletes i altres.

Aquesta conferència va adreçada a tots els professionals dels sectors relacionats amb els infants i la seva seguretat: mestres, comares, pediatres, policia… Però també als pares i mares i altres persones interessades.

Serà a l’Espai na Camel·la (carrer den Tià de sa Real, 6, Manacor) divendres 9 de març a les 19 h. La xerrada és gratuïta i hi haurà servei de guarderia per 2 €.
L’endemà dissabte 10 s’organitzaran a Meumoix (carrer d’en Bosch, 3, Manacor) diferents activitats per a pares i nins, un taller de portanadons, un taller pràctic de Sistemes de Retenció Infantil, activitats lúdiques per als infants i una fireta d’oportunitats. Els presents a les jornades podran participar del sorteig d’un pack de porteig i d’una cadira a contramarxa.

Per a més informació contactau amb Meumoix al 871572939 o al facebook de Papas sobre ruedas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.