Programa del Són Servera Beatles week

Programa de cine i música dedicat als 4 de Liverpool!

Sou fans dels Beatles? Sí? Idò no vos perdeu la millor banda tribut d’Europa a The Beatles: THE FLAMING SHAKERS! Millor grup revelació a la International Beatles Weekend de Liverpool! I, a més, una gran pel·lícula per a no oblidar-los: YESTERDAY! A finals d’octubre… SON SERVERA BEATLES WEEK!

Diumenge 20 d’octubre a les 19 h
Cine Beatles: YESTERDAY (RU 2019, 116 min, comèdia, versió en castellà)
Direcció: Danny Boyle
Repartiment: Himesh Patel, Lily James, Ana de Armas, Kate McKinnon, Ed Sheeran…
Entrada: 5 €

Un músic que lluita per obrir-se camí en el món de la música s’adona que és l’única persona en el món capaç de recordar els Beatles!

Divendres 25 d’octubre a les 10 i a les 12 h
Concert matinal per a les escoles: BEATLES FOR CHILDREN

Un gran espectacle interactiu per als més petits on The Beatles acompanyen la sergent Pimienta a bord del Yellow Submarine cap a la terra de Pepperland, un misteriós paradís musical sota la mar! Un concert infantil de The Flaming Shakers, la millor banda tribut a The Beatles d’Europa!

Diumenge 27 d’octubre a les 19 h
Concert: THE FLAMING SHAKERS Millor banda tribut a The Beatles d’Europa!
Entrada: 10 €

The Flaming Shakers són, segons la crítica especialitzada, la millor banda tribut a The Beatles d’Europa. Rememoren en cada contundent i alhora meticulós directe aquell so mític de la banda de Liverpool, amb una posada en escena amb els mateixos instruments, vestuari i looks originals. Grup revelació a la International Beatles Weekend de Liverpool 2015 i seleccionats novament cada any, i l’única banda tribut del món que ha tocat al costat de dos exbeatles (Pete Best + The Quarrymen), amb una dilatada gira de concerts per tot Europa (Bèlgica, França, Regne Unit…). The Flaming Shakers són: Israel Marshall (guitarra i veu); Abel Marshall (guitarra i veu); Nathan Baughman (baix i veu); Matías Segovia (bateria i veu).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: