Programació d’abril del Teatre La Unió de Son Servera

Dissabte 6 d’abril a les 20.30 h
Música: Concert de la Coral de Son Servera i la Coral de Ferreries (Menorca)
Entrada: 2 €

Diumenge 7 d’abril a les 19 h
Teatre breu de & per Son Servera
4 peces breus de teatre de Manel I. Serrano, Arnau Serra i Francesc Vernet
Entrada: 10 €

 

Diumenge 14 d’abril a les 19 h
Teatre: Cia. Iguana Teatre presenta… LLUM TRENCADA. HISTÒRIES DE DONES, GUERRA I REPÚBLICA
Dramatúrgia d’Aina Salom i Carme Planells. A partir de Dones republicanes. Memòria de la Guerra civil a Mallorca. De Margalida Capellà.
Direcció: Pere Fullana. Intèrprets: Irene Soler, Catalina Florit i Marina Domínguez.
Entrada: 10 €

Una de les obres teatrals més aclamades i premiades de la temporada! Premi Ciutat de Palma 2018 i selecció Xarxa Alcover 2019.

El cop d’estat del 18 de juliol del 1936 trencà els somnis de gran part de la població i per a les dones suposà una gran pèrdua de tots els drets que havien aconseguit amb la II República, però també dels homes que feien part de la seva vida. L’espectacle recupera algunes històries d’aquestes dones que anaren a presó no per les seves idees polítiques, sinó perquè eren filles d’un o dones d’un altre. I reivindica el paper d’altres dones, activistes, fortes i valentes, que s’atreviren a enfrontar-se amb els qui les volien fer callar.
Recuperam un bocí de la història que no semblava interessar gaire, perquè no era la història del protagonista, sinó dels personatges secundaris que, tanmateix, foren objecte d’una venjança i repressió tan dura com la dels seus companys, pares o fills.

Divendres 3 de maig a les 20 h al Teatre Municipal La Unió
Conferència d’Aitor Sánchez García: «Verdades y mentiras sobre la alimentación en los medios». Dietista i nutricionista, autor dels llibres Mi dieta cojea i Mi dieta ya no cojea, que actualment presenta blogs de nutrició a RTVE.
Entrada: 10 €

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: