Programació d’aquest més de novembre al Teatre La Unió de Son Servera

Divendres 16 de novembre a les 20.30 h
Música: Concert solidari pel Llevant de la Banda de Música Local, la Coral de Son Servera i l’Escola Municipal de Música
Acte solidari a benefici íntegre de les persones afectades per la torrentada de Llevant. Taquilla donatiu: pagau el que vulgueu per l’entrada i ajudem-nos entre tots!

Diumenge 18 de novembre a les 19 h
Produccions de Ferro (Mallorca) presenta la comèdia… PECCATUM
Espectacle de creació col·lectiva de Toni Gomila, Catalina Florit i Joan Miquel Artigues
Entrada: 10 € (Aforament limitat! No recomanada a menors de 16 anys.)

Comèdia per riure, per plorar de riure! Rondalles verdes, rondalles pecadores, rondalles brutes, fragments, retalls i bocins dels nostres contes més populars recollits per mossèn Alcover i servits en clau d’humor polissó, subtil i tal vegada un poc grosser, interpretat per Toni Gomila i Catalina Florit, que sense prejudicis ni preconceptes afloren i desfloren rondalles, cullen i despullen, fiquen i desmitifiquen, menteixen i desmenteixen, i sobretot juguen i es diverteixen amb tota casta de vicis, pecats, verdors i brutors presents en la cultura popular de transmissió oral.

Diumenge 2 de desembre a les 19 h
Música: Sabineros. Desde Granada, mejor concierto homenaje a Joaquín Sabina.
Entrada: 10 €

Concert homenatge a Joaquín Sabina ofert pel gran guitarrista argentí Mario Ojeda a la guitarra i la veu del Flaco Rodríguez -el Sabina granadino! Avalats pel mateix cantautor, Sabineros són considerats com un dels millors homenatges a Sabina, amb grans dosis d’humor i comicitat amb el públic. Un duo musical molt dinàmic que ofereixen divertides, animades i, si volen, exactes versions de les cançons del mestre Sabina, tot completat amb altres versions, si volen, de Serrat, Raphael… No us perdeu des de Granada… Sabineros!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.