Programació de l’Auditori Sa Màniga

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA
ACTIVITATS 10 DE OCTUBRE
2020
CONCERTO A TEMPO D’UMORE
Dissabte, 17 d’octubre, a les 20 h
CONCERTO A TEMPO D’UMORE
Orquestra de Cambra de l’Empordà (Girona)
Director: Jordi Puntí
Durada: 1 h 15 min
Entrada: 13 €Un concert teatral adreçat a tots els públics. Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica. Teatre de gest amb molt d’humor. Dotze músics i un director d’orquestra que fan transcórrer la música clàssica per les situacions més inversemblants.
Una proposta pensada perquè el gran públic gaudeixi de les melodies més famoses i els gags més divertits, i el públic més experimentat pugui sorprendre’s dels arranjaments musicals més peculiars i els recursos humorístics més enginyosos. Amb la garantia de l’autor i director de l’aclamat espectacle «Operetta», Jordi Purtí.
Un espectacle participatiu que entreté i diverteix auditoris de tots els gustos i totes les edats, i recull aplaudiments unànimes.
Més informació
MOSTRA D’ART CONTEMPORANI
MOSTRA D’ART CONTEMPORANI

Del 25 de setembre al 28 de novembre de 2020

Comissari: Antoni Sansó

Allò que anomenam art contemporani designa una realitat tan complexa i heterogènia que dificulta un ancoratge precís de significat. Per això, les mirades i reflexions que avui podem realitzar són moltes i diverses.
Una obra d’art és un objecte que incorpora un significat, que pretén estimular el nostre pensament i la nostra imaginació, i aquesta és la intenció d’aquesta Mostra d’Art Contemporani, que presenta peces d’autors tan significatius com Tàpies, Barceló, Saura o Plensa.
Si sou un grup i voleu una visita guiada gratuïta a l’exposició posau-vos en contacte al tel. 971 587373 i intentarem acordar una data

Més informació

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: