Programació de l’Obra Cultural Balear

BON DIA (Els Pets) – Swingcat i Mary Paxanga [VIDEOCLIP OFICIAL]L’OCB presenta el nou vídeo de la campanya ‘Comença amb un #BonDia
?
Enllaç al vídeo
PREMI SAMBORI
L’Obra Cultural Balear convoca el 2n Premi Sambori OCB, el premi escolar de narrativa té per objectiu promoure l’ús literari del català a les escoles i instituts de les Illes Balears. La convocatòria inclou tots els centres públics, concertats i privats.
Podeu trobar les bases clicant aquí.

DESCOMPTE SOCIS OCB

Gràcies a l’acord entre l’Obra Cultural Balear i l’Auditòrium de Palma, els socis compten amb un 10 % de descompte amb el codi ocb1962, també per al concert de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears i l’obra de teatre Maremar

Presentació de llibre

Presentació de ‘Rebel·lar-se per la llibertat’, de Joan Lladonet, amb les intervencions de Jaume Bonet i l’autor.

Divendres 24 de gener, a les 19.00 hores, a Can Alcover – Espai de Cultura (carrer Sant Alonso, 24, Palma).

Organitza: Associació Ona Mediterrània

Presentació de llibre

Presentació ‘PENS, DIC, FAIG…’, de Rafel Borràs i Ensenyat, amb les intervencions de Margalida Ramis i l’autor.Divendres 31 de gener, a les 19.00 hores, a Can Alcover – Espai de Cultura (carrer Sant Alonso, 24, Palma).

Organitza: Associació Ona Mediterrània

Inca

Presentació del llibre Goteres de Llum, de Lluís Maicas a càrrec d’Aina Ferrer. També comptarem amb glosa improvisada amb Cati Eva Canyelles.

Dijous 23 de gener, a les 20.00 hores, al local de l’OCB d’Inca.

Manacor

Dins el marc dels Dilluns de l’Obra, el 27 de gener, a les 20.00 hores, tendrà lloc a la sala 1 de l’Espai Na Camel·la la conferència ‘L’Abans de Manacor. Recull gràfic 1880-1970’, a càrrec dels historiadors Albert Carvajal Mesquida i Antoni Gomila Grimalt.

Conferència basada en el seu llibre homònim, on els dos historiadors ens faran reviure i gaudir de la història del poble a través de fotografies antigues.

Llucmajor 

En motiu de l’Any Salvà, i coincidint amb el seu 150è aniversari del naixement de Maria Antònia Salvà, la delegació de Llucmajor fa una exposició que s’inaugura el 26 de novembre i dura fins el 31 de gener. Els dies 23 i 28 de gener, a les 19.00 hores, al Claustre de Sant Bonaventura hi haurà visita guiada a l’exposició “????? ????̀??? ?????̀ ????-????”.

Inscripció gratuïta al mateix Claustre de Sant Bonaventura (Carrer Fra Joan Garau, 2).

Petra

El trio conformat per Victorí, Guillem i Joan Planells fan un recital de cançons.

Divendres 31 de gener, a les 20.00 hores, a Can Real (Petra).

Eivissa

“Però sobretot vull creure que la nostra poesia, la nostra llengua i el nostre país aconseguiran la plenitud que desitgen i mereixen”. Així introdueix Isidor Marí el seu nou llibre Poesia, llengua, país, una mirada des d’Eivissa, què presentarà amb la companyia de Damià Pons a Evissa.

Dilluns 3 de febrer, a les 19.00 hores, a l’Institut d’Estudis Evissencs (Via Púnica, 29).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: