Programació de març a Sa Màniga

1 de març, 19.30h GRATUÏT

Pianista de formació clàssica, PAOLO AMEDEO CORZANI es va titular al Conservatori de Novara (Itàlia). Després de graduar-se, es va dedicar a perfeccionar la seva tècnica i va participar en diferents concursos nacionals i internacionals.

PAOLO CORZANI té un variat repertori que abasta des de bandes sonores de pel·lícules, temes coneguts, balades o alguns temes de jazz, tot això amb fusió de música clàssica.

 

CONCERT DE LA DIADA DE LES ILLES BALEARS.

Podeu sol·licitar invitacions a la web www.samaniga.es a partir del dimarts 22 de febrer.

11 de març, 20h 3 euros

Amb Cecília Genovart i Joan Girart

De Francesc Vernet

L’escriptora francesa Aurore Dupin, més coneguda pel pseudònim masculí George Sand, i el seu amic, el pianista i compositor polonès Frederic Chopin, varen passar una temporada a Mallorca, des del novembre del 1838 fins al febrer del 1839. Varen residir a diversos llocs, principalment a la Cartoixa de Valldemossa, on es varen allotjar per viure unes experiències romàntiques inoblidables. Però l’estada va ser menys satisfactòria del que haurien desitjat. El muntatge, basat en un context històric real, barreja realitat i ficció amb un punt d’ironia.

19 de març, 18h 3€

Les Petites Coses és un espectacle construït a partir de les vivències dels creadors i creadores i d’un col·lectiu de pares i mares que han volgut compartir experiències i caminar amb nosaltres per aquest viatge que un dia ens va canviar la vida. Parlem de nosaltres, els adults, de com us veim els nins i nines, de com us escoltam i de com, mirant-vos, ens demanam què va passar que un dia, els adults, deixam de jugar.

Vosaltres, els nins i nines, teniu el dret de créixer sabent que les vostres idees importen i mereixen ser escoltades, i nosaltres, els adults, simplement hem d’aprendre a escoltar-les. Perquè educar i acompanyar serà, possiblement allò més transcendent que podrem fer per la humanitat.

 

DANSAMÀNIGA – XVI Temporada Internacional de Dansa–

27 de març, 18h 15€

Amb Sam Sánchez i Joan Picó

Després de 5 anys amb cartell a Madrid i Barcelona, amb més de 250.000 espectadors que ja l’han vista, arriba la comèdia d’èxit a l’Auditori de Sa Maniga. T’ho perdràs?

ORGASMOS és una comèdia que tracta les diferències entre homes i dones i la convivència en parella. Es remunta des d’Adam i Eva fins a l’actualitat. Una bona manera de veure que encara que hi hagi una guerra de sexes, aquests sempre acaben sent el millor complement l’un per l’altre.

ORGASMOS és una comèdia divertida que ens farà reflexionar. En resum, un autèntic manual d’autoajuda per enfrontar-se als reptes de viure en parella, que no són pocs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: