Programació del gener al Teatre La Unió Son Servera

Dijous 10 de gener a les 18 h a la sala de baix

Contacontes: Cia. Conte Contat presenta… La festa de Sant Antoni!, amb Nabil Canyelles. Entrada gratuïta

A Mallorca sempre hem celebrat Sant Antoni! Pensam en foc, torrades, dimonis… Però no ho celebram igual pertot! I qui millor que un foc xerraire per explicar-nos una de les festes més grosses i nostrades de ses Illes?

 

Diumenge 13 de gener a les 20 h

Glosa i música popular: Germans Martorell i Mateu Xurí presenten…

GLOSA MUSICADA

Entrada Gratuïta

Glosa musicada és un format fresc, innovador i autèntic en què el gran glosador Mateu Xurí fusiona el seu glosat improvisat amb la música popular i tradicional del Germans Martorell (xeremies, flabiol, tamborino, flautes, guitarrons..). Un espectacle complet de glosa i música tradicional per sentir les arrels més nostrades. Un espectacle per encetar la flama de les festes de Sant Antoni!

 

Diumenge 20 de gener a les 18 h

Cine Disney familiar: EL REGRESO DE MARY POPPINS

(Disney 2018, 130 min, comèdia musical, versió en castellà)

Direcció: Rob Marshall

Repartiment: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Colin Firth, Meryl Streep

Entrada: 5 €

Mary Poppins és la mainadera gairebé perfecta, amb unes extraordinàries habilitats màgiques per convertir una tasca rutinària en una aventura inoblidable i fantàstica! En aquesta nova versió Mary Poppns torna per ajudar la següent generació de la família Banks a trobar l’alegria i la màgia que falten en les seves vides després d’una tràgica pèrdua personal. La mainadera ve acompanyada del seu amic Jack, un optimista fanaler que ajuda a portar la llum -i la vida- als carrers de Londres!

 

Diumenge 27 de gener a les 19 h

Música: MALLORCA GAY MEN’S CHORUS presenta l’espectacleCINCO

Entrada: 10 €

Un gran espectacle ple de llum i color per celebrar el 5è aniversari del MGMC! Les millors cançons de pop, rock, blues, gòspel amb unes veus inconfusibles i un estil desenfadat i a estones… gamberro!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: