Programació del mes de març al Teatre La Unió de Son Servera

Divendres 15 de març a les 20 h a la sala de baix del teatre

Presentació del llibre de l’escriptor i historiador Antoni Sureda Vicens: Temps d’Infàmia. Assassins de ploma i paper. Depuracions de guàrdies municipals durant la Guerra Civil. Presentació a càrrec d’Antoni M. Llull Servera, advocat, i Marga Serrano Servera, editora de Purpurina Editorial.

Aquest llibre explora l’actuació poc o gens coneguda, poc o gens estudiada, dels guàrdies municipals des d’abans de la Segona República fins al anys 50, amb algunes dades referents també a Son Servera.

 

Diumenge 17 de març
Doble sessió de cine

A les 17 h
Cine familiar infantil: LA LEGO PELÍCULA 2
(EU Warner Bros 2019, 93 min, animació infantil, versió en castellà)
Entrada: 5 €

Després de cinc anys de tranquil·litat, apareix una nova amenaça: invasors de Lego Duplo de l’espai exterior que ho destrossen tot abans de tenir temps a reconstruir-ho. Emmet, Lucy, Batman i els seus amics s’uniran en una batalla per móns inexplorats!

a les 19 h
Cine comercial: GREEN BOOK
(EU 2018, 130 min, drama-comèdia, versió en castellà)
Direcció: Peter Farrelly
Repartiment: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Iqbal Theba, Linda Cardellini…
Oscar 2019 a Millor Pel·lícula!
Entrada: 5 €

Anys 60. Quan Tony Lip, un rude italoamericà del Bronx, és contractat com a xofer del virtuós pianista negre Don Shirley, durant una gira de concerts pel sud dels Estats Units haurà de tenir molt present El llibre verd, una guia que indicava els pocs establiments on s’acceptaven els afroamericans. Són dues persones que hauran de fer front al racisme i als prejudicis, però els destí els unirà i els obligarà a deixar de banda les diferències per sobreviure i prosperar en el viatge de les seves vides.

Diumenge 24 de març a les 19 h
Comèdia: El Somni Produccions presenta… SMILEY, UNA HISTÒRIA D’AMOR
Autor: Guillem Clua. Dirigida per Joan M. Albinyana i interpretada per Héctor Seoane i Joan Toni Sunyer.
Entrada: 10 €

Smiley fa riure i emociona. Mostra amb humor les pors a què s’enfronten dos joves totalment diferents quan s’enamoren: n’Àlex i en Biel, però, saben que els uneix el fil de la complicitat i les seves contradiccions, encara que semblin insalvables, sempre se superaran per l’amor… Aquesta comèdia romàntica també explora com han canviat la nostra vida les noves tecnologies com el WhatsApp o els iPhones, alhora que dissecciona amb precisió les contradiccions de les relacions afectives.

Diumenge 31 de març a les 18 h
Teatre musical infantil: Unnànima Produccions presenta… NA CAPUTXETA EL MUSICAL! El nou musical de Rafel Brunet!
Entrada: 10 €


El nou musical de Rafel Brunet ens porta el popular conte de Na Caputxeta; com sempre, amb un vestuari i una escena espectaculars, amb més de 10 actors i actrius i més de 10 peces musicals originals, amb grans balls, efectes sonors, projeccions… Sabeu el conte de Na Caputxeta? Idò veniu a veure’n les seves aventures amb un llop extravagant i la seva adorable padrina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: