Programació del Teatre d’Artà

Dimecres 21 a les 21.30 h

CINEMA A LA TERRASSA

PEQUEÑAS MENTIRAS PARA ESTAR JUNTOS

Direcció: Guillaume Canet

Intèrprets: François Cluzet, Marion Cotillard, Benoît Magimel, José García

Aquesta és la segona part de Pequeñas mentiras sin importancia. Han passat set anys i el seu protagonista, Max, es troba en un mal moment de la seva vida. De sobte els seus amics apareixen a casa seva per sorpresa i passen uns dies amb ell.

COMÈDIA· Versió doblada al castellà· No recomanada per a menors de 7 anys· Durada: 135 minuts. GRATUÏT

Aquí teniu el tràiler

Divendres 23 a les 20h, Terrassa del Teatre d’Artà

POÉSART

Presentació de La pell quan plou  (AdiA Edicions) de Damià Huguet (Campos, 1946-1996) i homenatge a la seva obra en el seu any de celebració, quan es compleixen 25 anys de la seva mort.

La presentació anirà a càrrec del seu editor, Pau Vadell, i de Carme Castells, directora de la Fundació Mallorca Literària. A continuació hi haurà un recital de poetes que faran dialogar la seva obra amb la d’Huguet. Acte conduït per M. Antònia Massanet.

Divendres 23 a les 21.30 h  Plaça del Progrés

SENT EL PATRIMONI

ATENCIÓ, CANVI DE GRUP.

TENOR BALEARICUS

“Tenor Balearicus” és un quartet poc convencional format per 2 saxos tenors, piano i contrabaix. Aprofitant l’avinença d’aquests dos saxofonistes, i que tots dos són mallorquins, hem apostat per un format diferent. Tots els músics de l’agrupació han compartit escenari en molts altres projectes, com per exemple el grup de Julian Vaughn, la Glissando Big Band, Pep Garau Quartet, The Jazz Fingers i un llarg etc. L’objectiu d’aquesta formació és explorar un repertori funcional per a dos instruments melòdics molt semblants, així com interpretar temes propis dels components.

Amb Carles Medina i Miquel Àngel Rigo als saxos tenors, Jaume Riera al piano i Joan Garcias al contrabaix.

Gratuït

 

Dissabte 24 a les 20h, Terrassa del Teatre d’Artà

POÉSART

Recital de poesia i música a càrrec del poeta català Lluís Calvo i dels mallorquins Joan Tomàs Martínez, Sara Rivera i Antònia Monroig, acompanyats per les cançons de Guillem d’Efak interpretades per Marcel Pich.

A continuació, a les 21h, concert de Jorra Santiago en format íntim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: