Programació del Teatre de Son Servera

 Diumenge 14 de gener a les 19 h
Combat de glosat (programa Sant Antoni)
Entrada gratuïta

 

La nostra cultura popular més arrelada de la festa a la Mallorca rural no hi podia faltar. Què millor que un gran combat de picat per recordar les nostres tradicions? Quatre glosadors de l’Associació de Glosadors de Mallorca (en Mateu Xurí, na Maribel Servera, en Miquel Àngel Adrover i n’Alícia Olivares) es picaran a veure qui la diu més grossa! No hi falteu, riurem de valent, i tant!

Diumenge 21 de gener a les 18 h
Cine infantil: COCO (Disney Pixar 2017, 105 min, versió en castellà)
Entrada: 5 €
Miguel es un jove que té el somni de convertir-se en llegenda de la música malgrat la prohibició de la seva família. Amb tot, la seva passió el conduirà a la Terra dels Morts per conèixer el seu vertader llegat familiar.
Diumenge 28 de gener a les 19 h
Cine comercial: EL GRAN SHOWMAN (EU 2017, 105 min, musical, versió castellà)
Direcció: Michael Gracey
Entrada: 5 €
La pel·lícula cridada a ser un dels grans films del 2018 i favorita als Oscar! Musical a l’estil de Mamma Mia, que repassa la biografia de Phineas Taylor Barnum (1810-1891), un empresari circense fundador del ‘Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus’, conegut com el ‘major espectacle de la terra!’.
Diumenge 4 de febrer a les 19 h
Teatre
Coproducció Teatre Principal de Palma presenta… LA CLASSE, de Sergi Baos
Dirigida per Joan M. Albinyana i interpretada per Rodo Gener i Òscar Muñoz
Entrada: 10 €
La classe rememora la vida de dos amics, en Ramon i en Lluís, amics de la infància des que eren companys de pupitre. Però de vegades les vides paral·leles se separen i van apareixent els secrets més foscs… En Ramon entrarà a la presó i en Lluís n’haurà de ser el seu advocat defensor, i potser ara, així, les vides d’ambdós es tornaran a ajuntar… o potser no. Una obra seleccionada pel Teatre Principal de Palma per la seva qualitat i una oportunitat única per veure-la a Son Servera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.