Programació del Teatre La Unió de Son Servera dels mesos novembre-desembre

Diumenge 19 de novembre a les 18 h
Cine infantil
EMOJI: LA PELÍCULA (EU 2017, 86 min, animació infantil, versió en castellà)
Entrada: 5 €

Els protagonistes habiten la misteriosa terra de Textopolis on tots els emojis favorits de la gent cobren vida mentre esperen ser seleccionats per l’usuari del telèfon. Tots els personatges tenen una sola expressió facial a excepció de Gen, un emoji que va néixer sense filtre i que s’omple de múltiples expressions. Per aconseguir ser normal, Gen s’embarcarà en una app-aventura, al costat dels seus amics Hi-5 i Jailbreak. Però aviat, una gran amenaça farà que el destí d’aquests personatges depengui dels tres amics, havent de salvar el seu món abans que sigui esborrat del tot.

 

 Divendres 24 de novembre a les 20 h
Presentació del llibre Figueres i figues. Història i simbolisme. Receptari. De M. Esperança Llabrés
Entrada gratuïta
Maria Esperança Llabrés Terrassa (Son Servera, 1961) és llicenciada en filosofia i lletres en l’especialitat d’història de l’art per la Universitat de les Illes Balears. Compagina la seva feina com a restauradora de mobiliari antic amb una tasca docent en el mateix sentit a l’Escola Municipal d’Adults de l’Ajuntament de Capdepera. Va participar en el programa Això és mel d’IB3, ‘Un paner de figues’. Cap. 102. En aquest llibre repassa des de l’estreta relació que els humans han tengut amb les figueres i les figues, les consideracions botàniques, l’origen del cultiu… fins a la informació sobre la importància agrària, econòmica, cultural, mèdica i terapèutica, culinària i simbòlica de les distintes espècies del gènere Ficus –Ficus carica, Ficus religiosa i Ficus sycomorus. Tot amarat finalment amb un receptari deliciós.
Dissabte 25 de novembre a les 19 h
Conferència a càrrec d’Isabel Cusó i Carmina Serra: ‘Desperta’t a la vida!’
Entrada: 2 € (venda d’entrades a partir d’una hora abans, sense reserves).
 Isabel Cusó és llicenciada en medicina per la Universitat de Barcelona. Cofundadora de l’ONG ‘Botica Natural’ amb la qual treballa a Sud-amèrica i a l’Àfrica, també s’ha especialitzat els darrers anys en reflexologia, teràpia regressiva i en l’actualitat està donant suport mèdic convencional, natural i psíquic, emocional, amorós i humà a més de 300 pacients de càncer. Amb la seva experiència ha pogut constatar que té tanta importància la medicació convencional, natural i energètica, com sentir-se estimat, comprés i compartir amb el pacient tot el que està passant per la seva ment en el moment que li detecten la malaltia.
Carmina Serra és l’autora del llibre Desperta’t a la vida, en què relata el seu viatge personal des que li detecten la malaltia i, en definitiva, és també una història d’amor a la vida en la qual ha volgut dir d’alguna manera que ‘néixer no és el mateix que estar viu’, i que estar viu vol dir obrir la nostra dimensió espiritual. Aquest camí de descobriment espiritual és un dels grans reptes d’avui: aprendre a mirar de fora a dins i reconèixer la nostra pròpia veu interior.
Diumenge 26 de novembre a les 19 h
TRAJECTE 1967-2017 Concert de TOMEU MATAMALAS, acompanyat per Robin Alba i Toni Fons
Entrada: 5 €
El conegut compositor i músic Tomeu Matamalas ens presenta un recull de les cançons més representatives dels seus 50 anys dedicats a la música, des dels temes que va cantar  amb el grup Amigos fins a les seves darreres creacions com a cantautor. Un concert viatge per tot un TRAJECTE que alhora reflecteix una de les seves passions: la música. Tot acompanyat per dos gran músics ben coneguts nostres: Robin Alba, veus i teclat, i Toni Fons, baix.
Diumenge 10 desembre a les 18 h
Cine infantil
DEEP  (Espanya 2017, 92 min, animació infantil, versió en castellà)
Entrada: 5 €
En un futur no molt llunyà, els darrers supervivents del planeta terra són un grup excèntric de criatures abismals que viuen a les profunditats de l’oceà protegits pel mític Kraken. Una catàstrofe farà que el petit pop Deep, al costat dels seus amics Evo i Alice, hagin d’emprendre un perillós viatge ple d’aventures salvatges i així poder salvar tots els seus habitants.

Diumenge 17 de desembre a les 19 h

Concert música gòspelPALMA

GOSPEL SINGERS PRESENTA…REJOICE!

Director: Joan Laínez (Cor Ciutat de Palma, Mallorca Gay Men’s Chorus…)
Solistes: Bilonda i Emma Diva
Entrada: 10 €
Què es presta per Nadal? Idò un gran concert de música gòspel! Més de 90 cantaires, tres músics i dues cantants solistes de música gòspel ens delectaran en aquest magnífic concert REJOICE! Si hi ha una música que se sent i es balla amb el cor aquesta és la música gòspel, nascuda als Estat Units quan els esclaus africans la cantaven per sobreposar-se a la crua i dura realitat. Un cant a l’esperança i a la vida! Cançons comOh, Happy Day! o Amén ens faran aixecar-nos de la butaca per ballar i cantar tots plegats! Dues veus solistes i intenses ens faran sentir l’emoció d’aquesta música: Bilonda, cantant i compositora belga, amb una veu típica del  soul, jazz… i que ha actuat arreu del món amb diverses formacions i cors, a més d’haver donat veu a múltiples bandes sonores de pel·lícules; i Emma Diva, pura inspiració per la música per haver crescut a Liverpool al so dels Beatles i que presta la seva impressionant veu soul als millors músics de l’Estat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: