Programació del Teatre La Unió durant els mesos d’octubre i novembre

Diumenge 20 d’octubre a les 19 h

Cine Beatles: YESTERDAY (RU 2019, 116 min, comèdia, versió en castellà)

Direcció: Danny Boyle

Repartiment: Himesh Patel, Lily James, Ana de Armas, Kate McKinnon, Ed Sheeran

Entrada: 5 €

Un músic que lluita per obrir-se camí en el món de la música s’adona que és l’única persona en el món capaç de recordar els Beatles!

Diumenge 27 d’octubre a les 19 h

Concert: THE FLAMING SHAKERS Millor banda tribut a The Beatles d’Europa!

Entrada: 10 €

The Flaming Shakers són, segons la crítica especialitzada, la millor banda tribut a The Beatles d’Europa. Rememoren en cada contundent i alhora meticulós directe aquell so mític de la banda de Liverpool, amb una posada en escena amb els mateixos instruments, vestuari i looks originals. Grup revelació a la International Beatles Weekend de Liverpool 2015 i seleccionats novament cada any, i l’única banda tribut del món que ha tocat al costat de dos exbeatles (Pete Best + The Quarrymen), amb una dilatada gira de concerts per tot Europa (Bèlgica, França, Regne Unit…).

The Flaming Shakers són: Israel Marshall (guitarra i veu); Abel Marshall (guitarra i veu); Nathan Baughman (baix i veu); Matías Segovia (bateria i veu).

 

Diumenge 3 de novembre a les 19 h

Comèdia: Idecop teatre presenta… EL SEXE, AQUELL DESCONEGUT

Direcció de Marina Collado i interpretada per Antònia Santandreu i Aina M. Algaba

(Recomanada a partir de 10 anys.)

Entrada: 5 €

En clau de comèdia amb moltes dosis d’humor i situacions divertides, les dues actrius reflexionen durant 50 minuts a l’entorn de tantes preguntes sobre el sexe: la virginitat, la menstruació, l’avortament o la identitat sexual es desgranen en una posada en escena dinàmica i entretenguda que aconsegueixen fer normal parlar del tema, amb una naturalitat i llibertat en la qual els espectadors se senten còmodes i riuen tot desfent estereotips i tabús. Una divertidíssima comèdia!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: