Programació d’octubre al Teatre La Unió de Son Servera

Diumenge 14 d’octubre a les 18 h
Cine infantil: HOTEL TRANSYLVANIA 3
(Sony Pictures Animation 2018, 97 min, animació infantil, versió en castellà)
Entrada: 5 €

La nostra família de monstres favorita s’embarca en un creuer de luxe per descansar, però les vacances de somni es converteixen en un malson quan Drac s’enamora de la misteriosa capitana de la nau, que amaga un perillós secret que podria destruir tots els monstres…!

Diumenge 21 d’octubre a les 19 h
Teatre: Les cançons perdudes, de Jaume Miró. Peça dirigida per Joan Fullana i interpretada per Toti Fuster, Biel Bisquerra i Jaume Miró.
Entrada: 5 €

Les cançons perdudes és una peça documental escrita per Jaume Miró que pretén acostar el teatre documental al públic i que presenta en escena, d’una manera simple i eficaç, i a través de documentació contrastada, la vida de Margaret Zimbal, miliciana alemanya combatent a la Guerra Civil espanyola, en un espectacle de petit format en què la narració a càrrec dels tres intèrprets viatja des del passat fins al present. Tot plegat filat amb la música, cançons cantades amb l’acompanyament d’un ukelele que serveixen per lligar i fer de pont entre els blocs narratius de la història.

Dijous 25 d’octubre a les 17 h a l’Escola Municipal de Música
Teatre de contes: La Bibliomòbil del Circ Bover!
Entrada gratuïta

Un carro ple de contes conduït per dos extravagants personatges que ens explicaran contes fantàstics i com els llibres ens poden fer somiar i viatjar arreu del món!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: