Programació de març al Teatre La Unió Son Servera

 Diumenge 4 de març a les 18 h
Teatre musical infantil: LA BELLA I LA BÈSTIA, un musical Rafel Brunet.
Entrada: 10 €
Nova adaptació en clau musical del clàssic de Disney La Bella i la Bèstia, amb més de deu actors i actrius a sobre de l’escenari, amb un vestuari impressionant i 12 cançons originals que conformen una escenografia espectacular per a diversió de petits i grans.

Diumenge 11 de març a les 19 h

Cine comercial: EL GRAN SHOWMAN (EU 2017, 105 min, musical, versió castellà)
Direcció: Michael Gracey
Entrada: 5 €
La pel·lícula cridada a ser un dels grans films del 2018 i favorita als Oscar! Musical a l’estil de Mamma Mia, que repassa la biografia de Phineas Taylor Barnum (1810-1891), un empresari circense fundador del ‘Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus’, conegut com el ‘major espectacle de la terra!’.
Dilluns 12 de març a les 19 h
Conferència “Acompanyament emocional en la malaltia, la mort i el dol”
A càrrec de Bel Ferrer, psicòloga especialista en mort i dol, i presidenta de l’associació “Nava Jeevan”.
Entrada gratuïta

Diumenge 18 de març a les 19 h

Concert música gòspel
PALMA GOSPEL SINGERS PRESENTA… REJOICE!
Director: Joan Laínez (Cor Ciutat de Palma, Mallorca Gay Men’s Chorus…)
Solistes: Bilonda, Nati Fluixà i Joan Carles Pinyero.
Entrada: 10 €
Un gran concert de música gòspel! Més de 40 cantaires, tres músics i tres cantants solistes de música gòspel ens delectaran en aquest magnífic concert REJOICE! Si hi ha una música que se sent i es balla amb el cor aquesta és la música gòspel, nascuda als Estat Units quan els esclaus africans la cantaven per sobreposar-se a la crua i dura realitat. Un cant a l’esperança i a la vida! Cançons com Oh, Happy Day! o Amén ens faran aixecar-nos de la butaca per ballar i cantar tots plegats!
Diumenge 25 de març a les 19 h
Teatre: El Somni Produccions presenta… UN MATRIMONI DE BOSTON
Amb Lluqui Herrero, Agnès Llobet i Maria Bauçà
Entrada: 10 €
Un matrimoni de Boston, al voltant d’una excel·lent escenografia i vestuari victorians, representa un gran artifici dialèctic al vol­tant d’uns personatges femenins que intenten sobreviure en la societat puritana de finals del segle XIX, una societat dominada pels homes (tant en l’esfera pública com en la privada) i que encara viu sota el jou de la moral. Un joc escènic en el qual res és el que sembla, on les sorpreses apareixen en el moment més insòlit. I tres personatges centrals interpretats per tres actrius d’enorme talent i que segurament coneixeu per les seves aparicions en moltes sèries i programes d’IB3. No les vos perdeu!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: