Projecció de la pel·lícula Lokus a s’Agrícola de Manacor

Avui divendres dia 18 d’octubre a les 20 hores es projectarà la pel·lícula Lokus de la qual tot seguit podeu llegir-ne la fitxa tècnica.

FITXA TÈCNICA:

Obra: Lokus de Ponç Pons.

Títol original: Lokus

Any: 2019

Duració: 1h 20 min

Producció: Gabriel Barceló Rigo i Cia Le Sel

Direcció, edició i realització: Joan Barceló Rigo

Adaptació cinematogràfica i direcció artística: Antoni Truyols

Tècnic: Antonio Reyes

Música: Jaques Brel

Gènere: Tragicomèdia

Localitzacions: Manacor i comarca. Qualque curta escena a Meteora (Grècia), Orcades (Escòcia) i  Lofoten (Noruega).

Cartell: Maria del Mar Vanrell

Intèrprets:  Antoni Truyols, Lluc Rosselló,  Margalida Amengual, Xisca Rotger, Luis Arboledas, Marga Alajarín, Cecília Genovart, Toni Gelabert, Margalida Galmés, Jonathan Mc Farland, Xesca Forteza, Toni Lleó, Neus Martorell, Joana Maria Pascual, Pere Orpí, Aina Genovart, Maria del Mar Vanrell, Aina Maria Perelló, Bianca Mc Farland, Amanda Martos, Rossemberg Arias, Gabriel Jaume Barceló, Antònia Galmés, Maria Perelló, Sally llana, Gabriel Barceló, José J. Trenado, Jaume Mascaró, Jaume Barceló, Maria Grimalt,

Sinopsi: L ‘obra Lokus és una tragicomèdia contemporània escrita per Ponç Pons que comprèn uns mesos de la vida dos interns en un hospital Psiquiàtric. Un d ‘ells és en Miquel, un pintor que a causa d’una crisi personal marcada per la incapacitat per assumir com va envellint es deixa endur per la beguda i una vida dissoluta que destrossa el seu matrimoni i la seva vida. L’altre personatge principal és en Blai, un boig capaç d’expressar realitats profundes i viure somnis despert. Tots dos mantenen intensos diàlegs on s’hi barreja l’humor, el drama i la tendresa. Un obra que explora els sentiments de la soledat, l’amor, la depressió, l’amistat, el sexe.

Va esser estrenada pel maig a Multicines Manacor i després projectada a distints indrets de Mallorca i Menorca. El nostre interès és aprofundir i difondre obres de  autors tant encertats i competents de la nostra literatura actual per al coneixement més extens del públic en general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: