Projecció de “Una droga llamada Helen” a s’Agrícola de Manacor

Enguany es celebren 50 anys del rodatge de la pel·lícula de cinema comercial “Una droga llamada Helen”.

Aquest film es una coproducció Italo-franco-espanyola dirigida per Umberto Lenzi i protagonitzada per la nord-americana Carol Baker i el francès Jean Sorel .

Una droga Llamada helen està filmada a l’Eurotel de la Costa dels Pins (Son Servera), Cala Bona, Cala Rajada, Formentor, Palma, Policlínica Miramar, Coves d’Artà i Porto Cristo on se poden veure perfectament imatges del Far, Sa torre dels Falcons, el Siroco i el moll.
La pel·lícula es va estrenar a Madrid el 14 de febrer de 1971 i un any desprès el mes de febrer de 1972 es projectava a la Sala Imperial de Manacor, això sí, amb les retallades de les escenes un poc pujades de tò que va llevar la censura del temps Franquista.

En aquesta ocasió a s’Agrícola, dia 13 de desembre a les 20 h., es projectarà tal i com es va filmar, o sigui, amb totes les escenes.

El fet d’estar filmada en part a Porto Cristo, va fer que hi sortissin en alguns moments extres portenyos i també el manacorí Gaspar Forteza (en Parin de sa Comercial Tejidos), que fa el paper d’un policia que surt al final de la pel·lícula.

Com és obvi aleshores va esser un èxit comercial i tot un esdeveniment social.

L’acte i el film estarà presentat per Antoni Ferrer Vallespir, periodista i director de la revista Perlas Y Cuevas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: