Propera programació a l’Auditori de Manacor

Dagoll Dagom – Teatre Poliorama

Maremar

Edat recomanada: a partir de 10 anys

Adaptació de l’obra Pèricles, el Príncep de Tir de William Shakespeare

Traducció: Salvador Oliva

Inspirat en la música i lletres de Lluís Llach

Dramatúrgia: Jofre Borràs, Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella, Andreu Gallén, Miquel Periel, Ariadna Peya

Direcció: Joan Lluís Bozzo

Intèrprets: Roger Casamajor, Anna Castells, Cisco Cruz, Mercè Martínez, Marc Pujol, Aina Sánchez, Marc Soler, Elena Tarrats, Marc Vilajuana

Sinopsi:

Una nena en un camp de refugiats que plora desconsoladament perquè ha perdut als seus pares es troba amb un personatge fantàstic que la consola explicant-li la història de Pèricles.

Pèricles, príncep de Tir, es veu obligat a fugir del seu poble i de diferents indrets de la costa del Mediterrani perseguit per les ordres del maligne governador d’Antíoc. Durant les seves aventures, Pèricles s’enamora de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui es casa i emprèn la tornada cap a Tir. Enmig d’una gran tempesta, el seu vaixell naufraga i a la seva dona Thaïsa la llencen al mar creient que és morta després de donar a llum a MarinaPèricles, desesperat, deixa la seva filla a Tarsus perquè la cuidin Cleó i Dionisa.

El cos de Thaïsa apareix a la costa d’Efes, on un metge la fa reviure.
Al cap d’uns anys, Marina es converteix en una jove molt atractiva que provoca la gelosia de Dionisa, la qual conspira per assassinar-la. L’intent fracassa i raptada pels pirates, Marina acaba en un bordell de Mitilene. CleóDionisa expliquen al rei Pèricles que la seva filla ha mort, fet que el porta a una vida de dol i silenci navegant pels mars.

El vaixell de Pèricles arriba per casualitat a Mitilene i el seu gobernador prova d’alegrar-lo enviant-li a Marina per a que li canti. Quan aquesta li explica la seva història, Pèricles, ple de joia, se n’adona que és la seva filla. A continuació, la deessa Diana fa que MarinaPèricles i Thaïsa es reuneixin definitivament.

Tota la història de Pèricles és una gran metàfora d’una vida plena de pèrdues i naufragis d’una nena refugiada que finalment també es retroba amb la seva família.

Data i hora:

02 de febrer de 2019. A les 7.30 de l’horabaixa

comprar entrades

03 de febrer de 2019. A les 6 de l’horabaixa

comprar entrades

Espai: Auditori de Manacor

 

Preu: 24 €

Durada: 1 hora i 40 minuts (sense entreacte)

Inici venda d’entrades: A partir de dia 15 de setembre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: