Propera programació Teatre Municipal La Unió

 

Dijous 1 de febrer
SANT IGNASI
a les 17 h
Lliurament de premis de poesia i glosat Sant Ignasi 2018
a les 18.30 h
Espectacle de màgia i humor amb Màgic Berni & Mimi
Entrada gratuïta

Diumenge 4 de febrer a les 19 h
Teatre: coproducció Teatre Principal de Palma presenta… LA CLASSE, de Sergi Baos
Dirigida per Joan M. Albinyana i interpretada per Rodo Gener i Òscar Muñoz
Entrada: 10 €
La classe rememora la vida de dos amics, en Ramon i en Lluís, amics de la infància des que eren companys de pupitre. Però de vegades les vides paral·leles se separen i van apareixent els secrets més foscs… En Ramon entrarà a la presó i en Lluís n’haurà de ser el seu advocat defensor, i potser ara, així, les vides d’ambdós es tornaran a ajuntar… o potser no. Una obra seleccionada pel Teatre Principal de Palma per la seva qualitat i una oportunitat única per veure-la a Son Servera!
Diumenge 11 de febrer a les 17 h
Cine infantil: FERDINAND
(EU, Twentieth Century Fox Animation 2017, 106 min, versió en castellà)
Entrada: 5 €
Ferdinand és un jove bou molt tranquil que prefereix jeure davall un arbre i jugar en lloc de botar, esbufegar i envestir els altres. I a mesura que va creixent i fent-se fort el seu caràcter no canvia. Un dia uns homes arriben cercant el bou més gros, ràpid i rabiós per fer una correguda en una plaça de toros de Madrid… i equivocadament Ferdinand n’és el elegit!
Diumenge 11 de febrer a les 19 h
Cine comercial: PERFECTOS DESCONOCIDOS
(España 2017, 96 min, comèdia, versió en castellà)
Entrada: 5 €
La comèdia més vista i exitosa d’aquest inici de 2018! En un sopar entre quatre parelles que es coneixen de tota la vida, es proposa un joc que posarà damunt la taula els seus pitjors secrets: llegir en veu alta els missatges i atendre públicament les trucades que rebin al mòbil durant el sopar… Remake de l’exitós film italià Perfetti sconosciuti (2016) de Paolo Genovese.

Diumenge 18 de febrer a les 19 h

Teatre musical: comèdia en 4D cinemusical!
Cia. Marini e Marini presenten… L’HOME MÉS FASCINANT DEL MÓN!
Entrada: 10 €
Una experiència única en 4D!, on els actors surten de la mateixa pel·lícula per fer-se reals! Aquesta increïble producció repassa la vida d’un home que va marcar època, d’un ésser humà extraordinari. Però qui era ell? Què li va passar? Per què n’hi ha molts que no n’havien sentit a parlar? Ara teniu l’oportunitat de conèixer la seva fascinant història i, de passada, de repassar les millors cançons del segle XX interpretades per un geni capaç no només de cantar en més de cent idiomes sinó de cantar en més de cent idiomes al mateix temps! L’home més fascinant del món és la primera pel·lícula comèdia projectada en tecnologia 4D, és a dir, de realitat virtual on les actors entren en escena des de la mateixa pantalla! Marino Marini són un grup molt fresc i divertit, fan cançó italiana i posen en escena un espectacle que barreja teatre, música i cinema per fascinar el públic. Una obra molt divertida i sorprenent!

Diumenge 4 de març a les 18 h

Teatre musical infantil: LA BELLA I LA BÈSTIA, un musical Rafel Brunet.
Entrada: 10 €
Nova adaptació en clau musical del clàssic de Disney La Bella i la Bèstia, amb més de deu actors i actrius a sobre de l’escenari, amb un vestuari impressionant i 12 cançons originals que conformen una escenografia espectacular per a diversió de petits i grans.

Ajuntament de Son Servera Tel.: 971 56 70 02 www.sonservera.es Plaça de Sant Ignasi, 1 Son Servera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.