Protocol d’actuació de l’ajuntament de Sant Llorenç en cas de pluges fortes

L’Ajuntament de Sant Llorenç, juntament amb els tècnics d’emergències municipals i sota la coordinació dels directors d’emergències del govern han definit el protocol d’actuacions en cas de fortes pluges al municipi.

En aquest protocol, acordat en una reunió entre totes les administracions avui dematí, s’ha optat per reactivar el pla especial de contingències que prohibeix aparcar en els carrers inundables. En aquesta línia es recomana estacionar els vehicles en les zones més altres del municipi i s’aprova que es puguin retirar els vehicles que estiguin situats a zones de risc.

A més, a causa de les previsions de l’Agència Estatal de Meteorologia, que previsiblement activarà l’alerta taronja per pluges aquest dimarts vespre, es reforcen puntualment les plantilles de Policia Local i de la brigada i s’ha fet una revisió de les bateries dels repetidors de la Policia.

En aquest sentit, els vehicles d’emergències també han quedat a punt per sortir en cas d’urgència i es repartiran barreres als punts delicats per tancar si fos necessari.

Finalment, s’ha obert la possibilitat d’ajornar l’inici escolar al dijous si la situació fos perillosa. En tot cas, s’informarà els veïns i veïnes si aquesta actuació s’ha de dur finalment a terme.

A manera de consell, l’Ajuntament recomana a aquelles persones, especialment majors o amb mobilitat reduïda, que tinguin l‘habitatge en plates baixes sense accés a pisos superiors es plantegin la possibilitat de no pernoctar-hi.

Així mateix, seguim demanant precaució, seny i serenitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: