Quatre judoques del Renshinkan a la recerca de la medalla nacional aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya escolar

Talavera de la Reina serà la seu per aquesta edició del 2018 del Campionat d’Espanya dels Jocs escolars i de la joventut

Aquest cap de setmana totes les comunitats autònomes posaran a prova la seva cantera més jove, els infantils sub 15 (13 i 14 años) i els cadets sub 17 (15, 16 i 17 anys).

El Renshinkan hi participa amb 4 aspirants a la medalla en la categoria infantil: Jaume Cabrer, Saif el Arjouni i Sofia Nieto, mentre que Víctor Manuel Morales Álvarez disputarà la categoria cadet. Pep Mascaró hi assistirà com a delegat de la Federació Balear.

Els minis del Renshinkan apoteosics en el 2n Rànquing promeses: 15 medalles d’or, 7 de plata i 3 de bronze

El passat dissabte Sineu fou el centre d’atenció pels judòques benjamins i alevins. El trofeu organitzat pel Taikukan acollí als aspirants candidats a disputar el Campionat de Mallorca en les edats reservades als nins i nines de 9,10,11 i 12 anys en la que un centenar d’esportistes disputaren el seu segón rànquing classificatori.

La gran majoria dels clubs de judo de Mallorca foren presents per fer palesa la brillantor amb la que destaquenles tècniques de combat de la nova cantera balear.
El Renshinkan va estar immens amb 15 medalles d’or, 7 de plata i 3 de bronze, fet que el situà al capdavant de la taula classificatòria.

Els protagonistes foren:
Medalla d’or: IRENE ALBA GALAN,SERGI FEBRER CASTRO, ANDREU ALBERT VIVES,MARC VIVES ESTELRICH,JOAN MANUEL DONOSO,JAUME JOAN MAS RIERA,ADRIA CARDOSO, ALEJANDRO NIKOLAEV STANCHEV, ADRIA SANCHEZ ESCANELLAS, SOY THEUNISSE, PEDRO NICOLAU BAUZA,ISMAEL GARCIA SOBRINO, AITOR FERNANDEZ DEL RIO, ERICK LADO TESSENOV i ASIER RODRIGUEZ.

Medalla de plata: CARME TRIAY FUSTER, WASSIM EL ARJOUNI, PERE ANTONI GONZALEZ, , JOSE RAMON SANTANDREU, XABIER FERNANDEZ CEBEY, FRANCINA FONS i FERNANDO TORRECILLAS

Medalla de bronze: JOAN FONS SERVERA, JULIAN NIETO FORESTI i LLUC DOLÇ.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: