Quatre judoques del Renshinkan a l’Internacional Copa d’Espanya de Tortosa

Marc Vives, medalla de bronze

Els infantils Soy Theunisse, Irene Alba, Marc Vives i Wassim el Arjouni, han sigut els representants del club del llevant mallorquí, que conjuntament amb en Joan Mulet i na Luna Ferrerha (Judo Can Pastilla) Abril Isasa, Luna Isern i Marta Perez (Taikukan) han pres part aquest passat cap de setmana a la Copa d’Espanya infantil (13 i 14 anys) a la ciutat de Tortosa, copa vàlida per a la final del campionat estatal.

Per a la major part d’ells ha sigut una experiència molt emocionant que és el primer cop que participen a un campionat d’aquestes dimensions. La il·lusió de poder competir amb els millors del nostre país fa que entrenin amb més ganes esperant obtenir el millor rendiment.

Marc Vives va obtenir una important classificació aconseguint la medalla de bronze, després de guanyar al segon classificat del rànquing estatal, tan sols va poder ser frenat pel campió d’aquesta copa.

Laura Pérez va perdre el bronze i aconseguí la cinquena plaça, mentre que Abril i Wassim guanuyaren algunes rondes però sense obtenir resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: