Quin municipi vols? debat obert impulsat pel cercle de Podem Manacor

El pròxim dissabte 31 de març a les 11h a la seu de Podem a Manacor, tendrà lloc el debat obert a la ciutadania sobre mobilitat, impulsat pel Cercle Podem Manacor en coordinació amb la secretaria de municipalisme de Podem Illes Balears; emmarcat dins la iniciativa “Quin municipi vols?”

Aquest serà el segon debat que es realitza al nostre municipi per tal de conèixer de primera mà les necessitats de la ciutadania de Manacor. El debat comptarà amb la participació del regidor d’infraestructures i accessibilitat de Palma, Rodrigo Romero, així com altres càrrecs de Podem, com la portaveu al Consell de Mallorca, Aurora Ribot, el conseller Iván Sevillano, resident a Manacor, i el regidor de Volem Manacor, Carles Grimalt. La moderació anirà a càrrec de Mariola Villagrasa.
Els temes a tractar seran l’estat dels carrers, els parcs, places i voreres, la il·luminació, l’accessibilitat i mobilitat dins el poble, i la connexió entre els diferents nuclis urbans, entre els diferents municipis, i la situació del transport públic.
Convidam a tothom a venir i participar, per fer entre totes i tots, el municipi que tu vols.

Acte: Mobilitat
Lloc: Seu de podem a Manacor. Carrer Mercadal n.8
Hora: 11.00 h
Dia: 31-03-2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: