Rafel Nadal serà Fill Adoptiu de Sant Llorenç des Cardassar

Avui, 9 d’octubre de 2020, es compleixen dos anys de la fatídica torrentada que va afectar al Llevant de Mallorca ocasionant desperfectes materials i un gran dolor degut a la mort de tretze persones.

Però la llum de la solidaritat, la generositat i l’altruisme de les persones varen fer que el municipi ben aviat pogués caminar cap a  la normalitat. A dia d’avui, el que ens queda  d’aquesta duríssima vivència és el record de la gran lliçó d’humanitat que ens van donar les milers de persones que ens van ajudar. Una d’aquestes persones va ser Rafel Nadal, qui no només és va sumar als efectius de voluntariat que vengueren al municipi a ajudar a llevar el fang  demostrant el  seu immens afecte i humanitat, sinó també amb l’organització duna cursa solidària i amb seva aportació econòmica donant la quantitat d’un milió d’euros per a totes les persones afectades.

És sabut per la gent, que la vinculació de Rafel Nadal amb el municipi de Sant Llorenç des Cardassar és especial, no només pels llaços familiars, sinó també per les amistats. El seu afecte cap a tot el municipi ha quedat demostrat i per això, i en agraïment a la seva generositat, l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar i en nom de totes les persones del municipi, vol reconèixer a la seva persona declarant-lo fill adoptiu del municipi i anomenant un carrer del poble de Sant Llorenç amb el seu nom.

A continuació, podeu consultar i descarregar el Decret de batlia, on s’inicia l’expedient del seu nomenament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: