Reunió de la candidata al Consell de Mallorca per Podem, Aurora Ribot i el candidat a la batlia de Manacor, Carles Grimalt

A la reunió que​ han​ mantingut​ avui la candidata a la presidència del Consell de Mallorca, Aurora Ribot, amb el candidat de Podem a la batlia de Manacor, Carles Grimalt, s’han tractat diferents temes importants pel municipi que s’han de treballar de forma conjunta amb el Consell de Mallorca.

La mobilitat, el dret a poder beure i cuinar amb aigua de l’aixeta potable i les ajudes al​reciclatge​ han estat alguns​ dels punts​ de col·laboració tractats.

La millora dels accessos a Manacor, per tal d’evitar els embossos de tràfic que​ es​ succeeixen sovint, o la seguretat de la carretera que arriba fins a Cala​ Varques​ han estat dos punts concrets tractats pel que fa a la mobilitat, on també ha destacat la reivindicació d’una ciutat més amable pels vianants, amb un augment de la zona​ de vianants, carrils bici i foment dels vehicles d’energia neta. Això encaixa en​ la idea​ d’urbanisme feminista pel qual​ apostam.

L’aigua és una de les reivindicacions històriques a la capital de Llevant, ja que ens​trobam​ que​ no ha estat mai potable, amb l’enorme despesa que això suposa per a les famílies, així com el risc per la salut. Una desnitrificadora o aconseguir que l’aigua de Sa Costera arribi fins a Manacor són algunes de les solucions proposades.

Per acabar, el foment del reciclatge es pot impulsar amb sistemes de devolució i retorn, que han demostrat tenir un gran èxit a altres indrets on s’han implantat, i que​ esperam​ afavoreixi que arribem a tenir el Manacor net que totes i tots volem.​ ​

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: