Reunió entre el Departament de Patrimoni del Consell de Mallorca i els representants municipals de l’Ajuntament de Son Servera

La directora insular de Patrimoni, Kika Coll, ha visitat aquest dimecres el consistori serverí.

El batle, Antoni Servera, juntament amb el regidor de Patrimoni, Miquel Espases, i els tècnics municipals i arqueòlegs que treballen a la zona, han rebut aquest dimecres, 30 de gener, la directora insular de Patrimoni, Kika Coll, per tal de poder tractar la situació dels diferents projectes d’aquesta àrea a Son Servera.
Així, en aquesta trobada, el regidor de Patrimoni, Miquel Espases, ha aprofitat per posar damunt la taula tota la feina feta durant aquests quatre anys de legislatura en aquest àmbit, així com el projecte de revisió del catàleg municipal, restauració des Rentadors, recuperació de l’espai de l’estació, de l’arxiu municipal, entre molts altres projectes, i també per fer una petició expressa a la directora insular sobre les termes romanes del municipi.

Espases ha demanat el suport d’aquest Departament perquè juntament amb el de Carreteres faciliti una solució per tal de poder preservar les restes existents i restablir la circulació en els dos carrils de la carretera de sa Font des Molins. Aquesta solució passaria pel cobriment d’una part de les restes per assegurar-ne la millor conservació possible.

En aquesta reunió també s’han mostrat les tasques realitzades en els jaciments de Son Lluc i Mestre Ramon per part de l’equip d’arqueòlegs que treballa a Son Servera des del 2012, finançats per l’Ajuntament del municipi.

L’Ajuntament de Son Servera ha fet durant aquests darrers anys una aposta important pel seu patrimoni com a forma de cohesionar socialment i de promocionar el municipi culturalment, alhora que s’aporta així un valor afegit a l’oferta turística d’aquest.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.