L’agrupació de Cs Manacor reclama a l’Ajuntament més punts verds i parcs de reciclatge

La coordinadora de Ciutadans (Cs) Manacor, Joana Maria Salas, ha denunciat que “a l’extraradi i a la zona de xalets, els veïnats paguen per un servei de recollida de fems inexistent.

Manacor, dimecres 27 de juny de 2018. L’agrupació de Ciutadans (Cs) Manacor ha reclamat a l’Ajuntament que s’instal·lin més punts verds i parcs de reciclatge, així com que aquests no se situïn tan allunyats de la ciutat. “Són molts els veïnats que en no trobar un punt verd a prop deixen a la via pública tot tipus de deixalles”, ha explicat la coordinadora de Cs Manacor, Joana Maria Salas, qui ha lamentat que “el servei de recollida no estigui complint les expectatives esperades ja que cada dia hi ha devora els contenedors de fems orgànics caramulls d’objectes inorgànics sense reciclar”.

El punt verd no pot estar a tres quilòmetres del casc urbà; a més hi falten bons accessos, està amagat i compta amb uns tràmits llargs que fan que els veïnats deixin d’utilitzar-lo per qüestions de burocràcia”, ha denunciat Salas, qui ha afegit que “no entenem per què no hi ha servei de recollida de fems i reciclatge a les zones rústiques de l’extraradi i a la zona de xalets, ja que aquests residents paguen pel servei de recollida, transport i incineració, com tots”.

Així mateix, la coordinadora de Cs Manacor ha manifestat que “l’inexistència d’aquest servei per entrada de camins o urbanitzacions obliga als centenars de residents a dur els fems orgànics i inorgànics als contenedors mes pròxims de l’extraradi, els quals estan desbordats”.

 

Finalment, Salas ha insistit que “s’actualitzi l’apartat de reciclatge al municipi, posant-se més parcs verds i més personal a la recollida de fems, així com que tots els veïnats comptin amb aquest servei de recollida”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.