Saif el Arjouni del Judo Renshinkan, medalla d’or a la internacional Copa d’Espanya de Santiago

En Saif estigué imparable el dissabte passat a Santiago de Compostela, seu de la Internacional Copa d’Espanya infantil de Galícia.

Amb un quadre eliminatori de 22 esportistes, vavdominar en tot moment lalsituació del tatamit contra els representants de la comunitat amfitriona, a més d’Astúries, Madrid, Extremadura, Portugal… Aquest és un molt bon resultat de cara a la seva classificació a la taula nacional.

El proper 9 de març ens espera Alacant, aaon s’hi definirà la classificació definitiva del rànquing valedera pel Campionat d’Espanya.

Felicitar també a Joan Toni Gallardo, guanyant una ronda amb un impressionant ippon i també q l’esportista de C’an Pastilla Ogonna Ikkeme , per la seva medalla de plata.

El Renshinkan acull el seminari d’arbitratge 2019

Les insrinstal·lacions del RSK s’han omplit Gom a Gom, s’hi han citat els professors, competidors i àrbitres de tots els clubs de la nostra illa major.

Aquestes setmanes s’han portat a terme el curs i posterior exàmen per a les noves titulacions i la posta a punt amb el seu corresponents reciclatge d’àrbitres titulats. Juan Andrés Martínez, director de l’arbitratge de Mallorca, ha sigut l’encarregat de que les classes fossin divertides i amenes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: