Saif El Arjouni, del Judo Renshinkan, número 2 del Rànquing Nacional Escolar

Saif és un jove que enguany participa per segona vegada en el programa d’una categoria oficial, la sub 15 infantil (13 i 14 anys).
Excel·lent la seva trajectòria, amb un judo molt tècnic, els entrenaments, sacrificis i esforços estan donant els seus fruits, a la seva curta edat no dóna mai un combat per perdut.

Tres sortides nacional a súper copes d’Espanya, Tortosa, Galícia i Alacant , ha aconseguit les medalles de bronze, or i 4t puesto, respectivament. Amb aquest resultats es proclama l’esportista amb la segona millor puntuació de la seva categoria -46 kg de tot l’estat espanyol. Aquesta classificació li dóna plaça directa per disputar la fase final del campionat d’Espanya que es celebrara a Valencia els dies 26 i 27 d’aquest mes d’abril
Amb ell hem volgut tenir aquesta xerrada per saber una mica més de les seves inquietuds d’aquest esport d’origen japonès.

I quants anys tens ara? Tinc 13 anys

Quants anys fa que practiques judo? Des dels 6 anys practicant judo, és a dir 7 anys.

Per què el judo? La meva mare va pensar que era el millor esport per a mi i a més m’encanta.

Quin cinturó tens? Tinc el cinturó marró, però m’encantaria tenir el negre, però l’edat mínima són 15 anys.

He competit en unes quantes copes d’Espanya, classificatòries per a la fase final directa del Campionat d’Espanya. La Primera va ser a Tortosa, vaig aconseguir el bronze, la segona a Santiago de Compostel·la,vaig guanyi l’or i la tercera a Alacant que vaig perdre la medalla de bronze.

És dur entrenar per arribar a ser el núm 2 del Rànquing Nacional? És molt dur, requereix interès, entrenar pràcticament tots els dies, intentar estar al 100% i tenir un objectiu que és millorar.

I on t’agradaria arribar?M’agradaria arribar al més alt, ara entreno per intentar treure medalla nacional

Vols afegir alguna cosa més? Vull dir que per a mi que el judo és el millor esport perquè desenvolupa les capacitats físiques i psíquiques i alhora millora l’estat de forma, i l’autoestima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: