Sant Llorenç aprova un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible pels nuclis de Sant Llorenç i  Son Carrió

Per a la primera fase, l’Ajuntament proposa la participació  ciutadana a través d’una enquesta.

 

L’Ajuntament de Sant Llorenç, a través de la regidoria de mobilitat, ha aprovat la redacció d’un  Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, que en una primera instància, afectarà el nucli de Sant Llorenç.

 

Aquesta proposta estudiarà  la situació actual de mobilitat del municipi identificat  els punts forts i febles amb l’objectiu principal d’establir les línies generals d’actuació que permetin aconseguir  un sistema de mobilitat sostenible i també més útil pel ciutadà.

 

La primera fase del projecte ha consistit en l’elaboració d’un qüestionari en línia per tal de donar veu als veïnats i veïnades i que aquests hi puguin participar. Així, tots aquells que vulguin podran respondre a una enquesta elaborada per l’ocasió a través de la web municipal; www.santllorenc.cat. A  més, qui no pugui fer-ho des de casa podrà dirigir-se a qualsevol de les dependències de l’Ajuntament (SAC, Escaleta, Delegació Sa Coma , Delegació Son Carrió i Biblioteques) on hi tindrà accés.

 

El termini per a respondre l’enquesta acabarà el 10 de novembre. 

 

Els resultats d’aquesta enquesta seran presentats als ciutadans en una reunió on hi podran fer més aportacions. Una vegada recopilada tota la informació i d’acord amb aquesta es podrà fer un pla d’accions concretes i adaptades al municipi. 

 

L’estudi de camp es realitzarà en una mostra mínima de 800 persones i el Pla pretén influir en la mobilitat no motoritzada, la circulació, aparcament, senyalització o transport públic entre altres.

 

«Estem treballant per aconseguir el poble que volem. Un municipi segur, on es prioritzi a les persones, però també actiu, on siguin fàcil i còmodes els desplaçaments per vianant, cotxes i també treballadors»; conclou Antònia Bauzà, regidora de mobilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: