Sant Llorenç des Cardassar celebrà un Sant Antoni diferent i l’ajuntament felicità a la nova centenària Joana Salas Bauzà

Sant Llorenç celebrà un Sant Antoni 2021, fora quasi celebracions d’aquesta festa tan especial.
Deim quasi, perquè hi va haver dos únics actes programats que es varen dur a a terme a Sant Llorenç des Cardassar, d’acord amb les darreres instruccions del Govern Balear i les autoritats sanitàries , a conseqüència de la greu situació sanitària actual, en que van quedar prohibides les celebracions de festes populars, tant d’iniciativa i promoció pública com privada.

Un d’ells fou la felicitació a la nova centenària llorencina, Joana Salas Bauza, el passat dia 16 de gener, ja que els cent anys no es compleixen cada dia, per això, des de l’Ajuntament no deixaren passar l’oportunitat de felicitar-la pel seu cent aniversari. Però degut a les actuals circumstàncies, només li van fer arribar el detall d’una placa commemorativa de part de tot el poble per celebrar aquesta data tan assenyalada, per a ella i la seva família.

L’Altre acte, el 17, va ser la celebració de l’ofici de Sant Antoni. No va ser un ofici com els darrers anys, on l’església s’omplia de gom a gom per poder cantar per darrera vegada amb l’acompanyament de la banda els Goigs a Sant Antoni, però sí que va ser una celebració ben emotiva i intensa.
El Sobreposat i el rector de la Parròquia, mossèn Jaume Mercant, varen donar les gràcies i els molts d’anys a tots.

Enguany, l’argument es va publicar a les xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: