Sant Llorenç des Cardassar suspèn els actes de Nadal i Sant Antoni

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha suspès tota la programació de Nadal Cultural, així com també les festes de Sant Antoni 2021. Ho ha oficialitzat aquest dilluns, 21 de desembre, amb un decret de batlia.

Tots els esdeveniments es troben emparats a unes capacitats màximes d’aforament respectant, en tot moment i de manera estricta, la distància social i l’ús de la mascareta. D’aquesta manera s’entén que tots els esdeveniments presencials suposen un punt de risc elevat de contagi que, en la major mesura possible, s’han d’evitar. Per aquest motiu, de s de l’Ajuntament s’ha optat per suspendre totes les es activitats organitzades per part de l’Ajuntament incloses en el programa del Nadal Cultural 2020/21, així com tots els actes relacionats amb l’arribada del Reis d’Orient, excepte la cavalcada dels reis, que es comunicarà oportunament la manera, si és possible, de realitzar-la i seguir-la. Igualment, també queden suspesos tots els actes relacionats amb la festivitat tradicional de Sant Antoni, ja que no es té previsió de millora en tan poc temps.

Des del consistori es lamenta haver d’adoptar aquesta mesura però en aquest moments, és considera imprescindible fer un esforç tan individual com col·lectiu per a que el més aviat possible puguem començar a veure una millora en la situació.

Teniu el decret complet aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: