Sant Llorenç rep 25.000 euros d’una subvenció del Consell pel seu GastroMarket

La subvenció per “Esdeveniments de gran repercussió turística i promoció de l’economia local” ha deixat a l’Ajuntament la quantitat més gran atorgada dels 23 consistoris sol·licitants.
L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar rebrà 25.000 euros del Consell de Mallorca, concretament del departament d’economia, després que el Consell hagi aprovat la seva sol·licitud per a cobrir les despeses del GastroMarket.

D’aquesta manera, el mercadet setmanal que des de fa un any el consistori llorencí promociona tots els dijous al carrer Major del municipi com a dinamitzador de la vida econòmica i sociocultural del nucli urbà, ha estat el projecte subvencionat.
Així, amb aquesta suma, l’Ajuntament de Sant Llorenç cobreix les despeses de l’autobús turístic que porta setmanalment als visitants dels pobles del voltant al mercat, el disseny de marca i tot el material promocional que s’ha fet d’aquest mercat, l’animació del carrer; actuacions com la dels Xeremiers, músics,etc., l’embelliment del carrer per a aquest dia, la senyalització vertical i també la redacció del projecte tècnic de les lones que s’han col·locat al carrer principal per assegurar la comoditat dels visitants.

Cal destacar també, que per a atorgar aquesta subvenció, el director insular de Foment de l’Economia Local, Lluís Socias, ha visitat en dues ocasions el poble per a comprovar “in situ” el desenvolupament de l’activament.

Aquesta ajuda, que es va demanar per l’abril, és la segons que rep Sant Llorenç pel seu GastroMarket, ja que l’any passat ja s’hi va adherir i va rebre 16.000 euros.

Des del consistori confien poder seguir optat a ajudes com aquestes, ja que seguiran apostant per projectes amb aquests objectius; projectes que promocionen la destinació turística i a la vegada potencien el comerç local.

El Gastromarket, ofereix un mercat gastronòmic diferent als pobles veïns centrant-se en cobrir, per una banda, les necessitats del municipi i impulsar el comerç local i per l’altra, promoure iniciatives culturals innovadores per atreure un turisme de qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.