Sant Llorenç suspèn un altre any la taxa per ocupar la via pública i de mercats

Sant Llorenç suspèn un altre any la taxa per ocupar la via pública i de mercats.

La mesura, que s’ha aplicat al 2020, s’allargarà durant tot el 2021.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha aprovat per unanimitat al ple d’aquest dijous, 18 de febrer, la pròrroga de la supressió de les taxes de l’ocupació de la via pública i dels mercats durant tot l’any 2021, entre altres. Aquestes taxes es varen
suspendre el passat exercici 2020 com una de les mesures fiscals per pal·liar els efectes de la crisi sanitària i econòmica derivada de la Covid-19 i ara, davant la repercussió d’aquesta que segueix ben present a l’economia de moltes famílies i empreses i amb la intenció de reactivar l’economia local, l’Ajuntament en ple ha acordat fer-les extensives també a aquest nou any.

Així, concretament han quedat suspeses des de la publicació al BOIB i fins al desembre de 2021 les ordenances que regulen la taxa per l’ocupació de terrenys d’ús públic amb mercaderies, materials de construcció, enderrocs, tanques, puntals, cavallets, bastides i altres construccions. L’ordenança que regula la taxa per ocupació amb taules i cadires amb finalitat lucrativa, l’ordenança fiscal que regula la taxa per parades, barraques, casetes de venda, espectacles o atraccions situats en terreny d’ús públic i indústries del carrer i rodatge cinematogràfic i també l’ordenança reguladora de la taxa per a les entrades de vehicles a través de les voravies i les reserves de la via publica per a aparcament exclusiu, prohibició d’estacionament i carrega o descàrrega de mercaderies de qualsevol classe.

Això implica que bars o restaurants no hauran de pagar per les seves terrasses així com tampoc els mercaders per vendre als mercats municipals.
Una mesura amb què el consistori cerca seguir ajudant a minimitzar els efectes de la crisi i a reactivar les activitats econòmiques del municipi a poc a poc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: