Satisfacció pel macro festival de judo infantil d’Artà, organitzat pel Renshinkan

Aquest passat diumege el municipi d’Artà va ser el centre d’atenció de moltes d’escoles de judo de la nostra illa, 21 en total i 257 participants amb edats que oscilaven entre els 3 i els 14 anys.

El Renshinkan va convencer una vegada més a la festa del judo infantil amb una seguretat i una organització impecables, que fan d’aquest un dels tornejos  de més renom en el territori Balear.

Deu tatamis habilitats per a la modalitat exhivició de randori, q61 nins i nines amb edats compreses entre els 3 i 14 anys, dos monitors per grup, acompanyats per les tècniques dels més petits que feren que el públic gaudís de veure’ls. A la segona part, la corresponent a la competició, foren 4 els tatamis que durant 60 minuts estigueren en perfecte funcionament. 97 nins i nines d’entre 8  14 anys i 97 foren els atletes a on ja s’hi vislumbren futures promeses del judo balear,. Els seus combats foren aplaudits per el públic allà present.

Es començà el festival amb les paraules de bnvinguda per part del tècnic esportiu de l’ajuntament el Sr. Llorenç Terrassa Terrassa i l’entrega de les corresponent distincions als col·legis participants: Agora Portals (Calvià), Olímpic (Palma), Llorenç Riber, (Campanet) Judo Ca’n Pastilla, Mallorca Nord Judo (Pollença), Col-legi Fra Juníper Serra (Petra), de Manacor els Col-legis Jaume Vidal, Simó Ballester, La Pureza , Sa Graduada, Moli d’en Xema, y el Renshinkan, de Sa Coma el Punta de N’Amer, de Sant LLorenç el Mestre Guillem Galmes, de Son Servera el Renshinkan, de Cala Millor na Penyal, S’Alzinar de Capdepera, S’Auba de Cala Ratjada i el Renshinkan.y els amfitrions d’Artà Poliesportiu Na Caragol, de sa Colonia de Sant Pere el Rosa dels Vents.

La clausura la llevo a cabo el regidor d’esport del Ajuntament el Sr. Nofre Serra.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: