Se suspenen les quotes dels serveis municipals fins que no es reobrin de nou

Això inclou les quotes de l’Escola Municipal de Música i Dansa, de teatre escolar, escoletes esportives, Centre de Dia i la taxa per ocupació de la via pública i lloguer d’edificis municipals.

L’Ajuntament de Son Servera ha decidit suspendre momentàniament el pagament de les quotes dels serveis municipals mentrestant duri l’estat d’alarma i aquests serveis estiguin tancats.

En aquesta suspensió s’inclouen tant els rebuts que les famílies paguen mensualment o bimensualment com també alguns que es paguen anualment i sobre els quals es retornarà la part proporcional en acabar aquest estat.

Així, els rebuts del mesos de març i abril de l’Escola Municipal de Música i Dansa, teatre i Centre de Dia ja no seran emesos, tot i que aquest darrer servei segueixi prestant assistència a domicili per a qui ho necessita, i les quotes úniques que paguen anualment les Escoletes Esportives i la taxa d’ocupació de via pública, per exemple, de terrasses de bars o paradetes del mercat municipal, seran analitzades i se’n retornarà la part proporcional dels mesos que no hagin estat obertes una vegada es torni a la normalitat i es restauri el servei.

En el mateix sentit, totes aquelles persones que hagin reservat l’edifici de l’Estació també recobraran la taxa pagada en els propers dies.

A més d’això, no es descarta impulsar noves mesures per pal·liar i reduir conseqüències econòmiques que pugui suposar per a les famílies aquesta crisi sanitària una vegada s’hagi pogut analitzar l’impacte real d’aquesta.

Aquesta decisió s’ha pres aquest dijous 26 de març en el primer plenari telemàtic de la història de l’Ajuntament que s’ha realitzat amb la intenció de poder pagar totes les factures que havien de ser aprovades al darrer plenari del mes de març que es va haver de suspendre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: