Sense incidents les visites al cementiri de Son Servera per la festivitat de Tots els Sants

Tant el dissabte com el diumenge es van respectar totes les mesures establertes en el protocol anti Covid i no hi ha hagut​ concentracions de més de 50 persones.

El dissabte i el diumenge de la festivitat de Tots els Sants s’ha desenvolupat sense incidents en el cementiri municipal de Son Servera. Després que Ajuntament i empresa concessionària establissin un protocol Covid per a prevenir la propagació del virus, tots els ciutadans que van visitar les instal·lacions van complir amb les mesures establertes.
Així, no es va detectar cap aglomeració i tots els veïns van visitar als seus familiars difunts de manera escalonada. A més, també es van respectar les estades màximes de 60 minuts i les distàncies de seguretat i màscara.
Durant els dos dies el cementiri va estar vigilat en tot moment pels membres de Protecció Civil i Policia Local qui van controlar aforaments, van resoldre els dubtes dels visitants i van assegurar que es respectessin totes aquestes mesures. Un treball que des de l’Ajuntament volem agrair de manera especial i que ha estat imprescindible per a garantir que les mesures adoptades poguessin tenir l’efecte esperat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: