Setmanari de l’OCB del 9 al 16 de febrer

11/02 a Calvià.
A les 9.00 h, a davant l’Ajuntament de Calvià.
A les 9.15 h, al centre Municipal de Serveis de Palmanova.
Sortida amb autocar.
Excursió al Puig d’en Galileu, sortirem de Son Massip, pujarem per les voltes del Puig d’en Galileu, veurem diverses cases de neu, baixarem pel coll i la font del Prat i acabarem a l’embassament de cúber.
Incripcions: ocb.calvia@gmail.com o al telèfon 971630031


Organització: OCB Calvià.

12/02 a Manacor.
A les 20.00 h, al Bar Xarop.
Presentació comarcal d’Engrandim l’OCB, l’única candidatura electoral que aspira a liderar l’Obra Cultural Balear. Acompanyat per diferents membres de la candidatura, el candidat a la presidència de l’entitat, l’advocat Josep de Luis Ferrer, explicarà quins seran els eixos principals del programa que guiarà les actuacions de l’OCB els pròxims quatre anys i que fa una especial incidència en aspectes com la cultura, el sector audiovisual, la promoció de l’ús social del català i la reactivació de l’organització.


Organització: OCB de Manacor

13/02 a Can Alcover.
A les 19.30 h.
Presentació dels àlbums dedicats a Joan Oliver, Aurora Bertrana i Josep Palau i Fabre.Intervenció de Damià Pons i lectura de poemes i textos dels homenatjats per part de socis i amics del PEN Català.
Organització: PEN Català

15/02 a Can Alcover.
A les 20.00 h.

Presentació de l’única candidatura que aspira a liderar l’Obra Cultural Balear: Engrandim l’OCB. L’advocat Josep de Luis Ferrer, acompanyat per diferents membres de la candidatura, ens explicarà quins seran els eixos principals del programa que guiarà les actuacions de l’OCB els pròxims quatre anys i que fa una especial incidència en aspectes com la cultura, el sector audiovisual, la promoció de l’ús social del català i la reactivació de l’organització.

16/02 a Llucmajor.
A les 20.00 h, al claustre de Sant Bonaventura.
Inauguració, amb tertúlia i vi, de l’exposició Llompart i Llucmajor, amb Pilar Arnau, comissària de l’Any Llompart, Sebastià Alzamora, Miquel Cardell i Catalina Font.


Col·laboració: OCB Llucmajor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.