Si tens menys de trenta anys, inscriu-te com a demandant al SOIB i participa dels programes pensants per a tu

Si ets jove i tens menys de trenta anys t’interessa saber:

Si estàs inscrit al SOIB com a Demandant D’ocupació pots optar al programa de Garantia Juvenil. Una iniciativa europea que vol facilitar la incorporació del jovent en el mercat laboral a través de:

  • Accés a ofertes de feina
  • Accés a cursos de formació (certificats de professionalitat, Formació Dual, Formació i ocupació)
  • Itineraris d’inserció que t’ajudin a millorar la teva aposta en la recerca de feina i formació.
  • Acompanyament en l’emprenedoria
  • Accés a beques.

Estar a l’atur no significa només optar a una prestació, sinó que t’obri les portes a un gran ventall d’oportunitats. Actualment l’ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar sol·licita diferents programes del SOIB per donar una oportunitat als més vulnerables.

Vosaltres, els joves, formau part d’aquest col·lectiu i teniu un gran ventall d’oportunitats. A més, és important recordar que només podreu optar a aquests programes i opcions si estau inscrits al SOIB com a demandants d’ocupació.

Perquè hi puguis accedir et recomanam que t’inscriguis com a demandant d’ocupació al SOIB.

Com et pots inscriure:

  • Si no has estat mai inscrit al SOIB; ho has de fer de manera presencial a les Oficines del SOIB Manacor. Per això: has de sol·licitar cita prèvia al web o telefonant al 012 (cost segons tarifa vigent) o al 971 225 791.
  • Si ja has estat inscrit , ho pots activar de dues maneres:
  1. Amb cita prèvia, a través del web o telefonant al 012 (cost segons tarifa vigent) o al 971 225 791, portant un document en vigor que t’identifiqui i, si és el cas, les noves titulacions obtingudes.
  2. Per Internet, als tràmits en línia, et podràs inscriure i actualitzar les teves dades personals i professionals, si és el cas heu d’anar aquí.

Més informació al 971569003.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: