S’inaugura el mural per la igualtat a Manacor

Ja han finalitzat els treballs per a conformar el mural per a la igualtat de l’IES Mossèn Alcover

Aquest dilluns, 25 de novembre, s’ha inaugurat el mural per la igualtat que fa setmanes s’ha estat conformant a una de les parets de l’IES Mossèn Alcover. El muralista internacional Sandro Thomàs, Sath, conegut pels seus murals públics en distints pobles de lilla, molts dells per Aproscom Fundació, va acceptar tornar a pujar a la grua per pintar una obra contra la violència masclista que ja llueix a la façana exterior de linstitut Mossèn Alcover, que dóna a la ronda des Port. 

A l’acte hi han estat presents l’autor, Sath, la regidora d’Igualtat, Carme Gomila, el regidor d’Educació, Mateu Marcé, i la regidora Cristina Capó. Per a la regidora d’Igualtat, el mural “representa l’esperit de l’Ajuntament de fer del feminisme i la igualtat un eix transversal a les polítiques municipals”.

En total, es pintaran fins a quatre murals per la igualtat al municipi de Manacor: un a l’IES Mossèn Alcover pel 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència contra la Dona, un a l’IES Manacor i un altre a Porto Cristo pel 8 de març,  Dia Internacional de les Dones, i un a l’IES Porto Cristo pel 17 de maig, Dia Mundial Contra l’Homofòbia i la Transfòbia.

L’IES Manacor ha aprofitat l’ocasió per dur a terme una exposició i una representació teatral amb motiu de la jornada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: