Son Servera aposta pel Medi Ambient

L’Ajuntament de Son Servera ha organitzat una setmana plena d’actes per a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient.

Aquest primer diumenge de juny la plaça de Sant Joan ha acollit per quart any consecutiu el Firó de Medi Ambient. Una mostra de productes locals, ecològics i sostenibles que ha encetat, juntament amb la jornada de neteja de les voreres de l’Estació i la projecció del documental «Out of plastic» del dissabte dia 1, la setmana dedicada al Medi Ambient de Son Servera que s’allargarà fins al pròxim divendres 7 de juny i que s’organitza en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient que se celebra arreu del món el dimecres 5 de juny.

En la fira d’enguany s’hi han pogut trobar productes gastronòmics ecològics, decoratius, jocs sostenibles per a infants, compost o fins i tot cerveses artesanes i tapes veganes que han fet que tots els assistents passessin un diumenge entretingut alhora que es donaven a conèixer productes sostenibles. Un èxit de participació.

Aquest mateix matí s’ha aprofitat per a lliurar els premis de dos dels concursos que es fan a les escoles del municipi amb la intenció d’inculcar a petits i joves els valors per a tenir cura del Medi Ambient; el concurs de dibuix «Ni un foc al bosc» i del projecte «Vine amb bicicleta a l’institut». Daniel Sánchez Parralejo i Emilo Maria Taboada respectivament han estat els premiats. També s’ha volgut fer una donació a les voluntàries de la canera a qui s’ha felicitat per la feina feta.

Així, els actes seguiran durant tota la setmana amb xerrades informatives, de cuina o tallers amb la finalitat de conscienciar i donar a conèixer mitjans per a tenir cura del nostre entorn, una prioritat per l’Ajuntament serverí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: