Son Servera col·loca porta cendrers en les seves platges per a acabar amb les burilles

Després posar a la disposició dels usuaris cendrers reutilitzables, ara l’Ajuntament instal·la suports amb forats on dipositar aquests per a la seva posterior recollida i neteja.

El departament de Turisme de l’Ajuntament de Son Servera ha posat a la disposició dels usuaris de les seves platges un nou servei de cendrers i recollida de burilles.
Aquest nou suport consta d’uns forats on les persones que utilitzen cendrers reutilitzables podran deixar-los una vegada usats. Des d’allà es procedirà a la seva neteja i reutilització. Una manera de facilitar l’ús d’aquests cendrers i alhora controlar i poder assegurar una major neteja i reducció d’aquests residus.
“Les burilles són un dels residus més problemàtics que hi ha en les platges, és difícil de controlar, d’arreplegar i la seva biodegradació és molt lenta; qualsevol ajuda per a reduir-les és positiva”; afirma Margalida Vives, regidora de Turisme.
Aquests suports han estat instal·lats en les tres platges del municipi; Cala Millor, Cala Bona i Costa dels Pins. En les tres poden trobar-se en els accessos a les platges.
Una mesura més que se suma a les ja implantades durant aquesta temporada i que complementa a l’oferta de cendrers reutilitzables que estan, des de principi d’estiu, a la disposició de tots en les casetes de socorrisme o oficines d’informació turístiques.

Cal recordar que enguany i fins al final de la nova concessió de platges, s’aniran realitzant actuacions progressives amb la finalitat de seguir garantint unes platges ecològiques, sostenibles, igualitàries, accessibles i netes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.