Son Servera commemora un any més, dia 1 de febrer, dia de sant Ignasi, lalçament del cordó sanitari establert amb motiu de la pesta de 1820

Aquest any el premi Metge Joan Lliteres ha reconegut la tasca de lAssociació Sonrisa Médica.
Un any més Son Servera va voler commemorar  lalçament del cordó sanitari militar establert amb motiu de l’epidèmia de la pesta que va assolar la població l’any 1820; per això, aquest divendres, 1 de febrer, dia de sant Ignasi, es celebraren diversos actes commemoratius.

Els actes començaren a les 11 h del matí amb una missa solemne a l’Església de Sant Joan i seguidament es feu la tradicional ofrena foral a la figura del pastoret que ocupa la plaça de Sant Joan.

A les 12 h, en el saló de plens de l’Ajuntament, es lliurà el premi Metge Joan Lliteres, adreçat a atorgar un reconeixement públic als mèrits de diverses personalitats i institucions que vetlen per labors de consciència social. Aquest any sha reconegut la tasca de Sonrisa Médica, una entitat sense ànim de lucre que regala il·lusió i humor als hospitals de les illes amb els Pallassos dHospital com a eina terapèutica. «Aquesta entitat realitza una tasca molt lloable i regala alegria en moments difícils, per això creim que és una digna mereixedora daquest guardó».

Dins del marc d’aquest dia, ahir horabaixa també es va fer entrega dels premis del concurs de poesia i glosat “Sant Ignasi 2019” als centres escolars que han participat de la festa i han treballat el tema a les aules. La lectura de les creacions i lentrega de premis serà al Teatre Municipal La Unió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.