Son Servera donarà el nom de Virgínia Torrecilla al poliesportiu municipal i dedicarà un carrer al músic Serafí Nebot

El Poliesportiu Es Pinaró passarà a dir-se Poliesportiu Virgínia Torrecilla en reconeixement de l’esportista.
L’Ajuntament de Son Servera ha aprovat en el ple duit a terme el dijous 16 de setembre que el poliesportiu municipal porti el nom de la futbolista local més internacional: Virgínia Torrecilla.
La iniciativa pretén homenatjar la trajectòria professional de l’esportista, alhora que la reconeix com a pionera en un àmbit majorment masculí i en el qual s’ha aconseguit posicionar com a referent per a moltes altres dones gràcies al seu talent i també a la seva força de voluntat i lluita incansable per aconseguir el seu somni.
Al costat de l’esport i la igualtat, Virgínia Torrecilla representa els valors que l’Ajuntament serverí vol transmetre.
La proposta ha estat secundada per tots els grups municipals.
«Creim que Son Servera li devia això a la nostra campiona. Gràcies a ella, moltes altres es varen atrevir a seguir els seus passos. És un orgull que sigui veïnada nostra», ha explicat Natalia Troya, batlessa de Son Servera. «El poliesportiu municipal és el millor espai que li podíem oferir a na Virgínia. És el nostre homenatge a una carrera a la qual encara queden molts anys i segur molts triomfs més, i en la qual volem que continuï portant el nom de Son Servera per on vagi», ha acabat matisant Remedios Cañadas, regidora d’Esports.
Virgínia Torrecilla va néixer a Cala Millor fa 27 anys . Des de l’octubre del 2019 és capitana de la Selecció Espanyola, amb la qual va debutar el 2013. És subcampiona d’Europa Sub 19 i ha participat en dues eurocopes i dos mundials de futbol. Ha guanyat 3 lligues i 2 copes de la Reina.
L’any 2009, amb 14 anys, va debutar per primera vegada a primera divisió. Ha passat per clubs espanyols de nivell com el Futbol Club Barcelona, l’Sporting de Palma o l’Atlético de Madrid, el seu actual equip, així com per equips internacionals com el Montpeller HSC francès.
Carrer d’en Serafí Nebot, músic
També en el mateix ple, el consistori va aprovar que el fins ara anomenat carrer del Sol canviï de nomenclatura pel carrer d’en Serafí Nebot, en reconeixement a la persona i a la seva trajectòria com a músic, a més de ser recordat com la veu romàntica i mítica del grup musical Los Javaloyas.
Serafí Nebot ha format part de la història musical del nostre país i com a serverí no ha deixat mai de col·laborar per incentivar la cultura del nostre poble.
«Serafí Nebot és part viva de la cultura de Son Servera. Per això no hem volgut passar l’oportunitat de fer-li el nostre particular homenatge a una veu i a un personatge que ja és part del llegat cultural del nostre municipi, ha explicat Fafang Dong, regidor de Cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: