Son Servera entrega noves distincions SICTED

Enguany s’han renovat 10 d’aquestes distincions.

Aquest dimecres 27 de març, l’Auiditori de Sa Màniga va acollir l’acte de lliurament de diplomes a aquells establiments que aquest any han obtingut la seva distinció SICTED, o bé, l’han renovat. Un reconeixement de periodicitat bianual.

L’acte, que com cada any, es va dur a terme juntament amb Sant Llorenç des Cardassar va comptar amb la presència dels regidors de Turisme, el director del Consorci de Turisme de Sant Llorenç i Son Servera i els directors de les principals entitats hoteleres premiades, entre altres.

Per part de Son Servera, en el 2019 s’han lliurant 10 distincions a 10 establiments que han renovat aquest reconeixement.

Abans de l’acte, es va aprofitar per fer una breu jornada on es van explicar els canvis metodològics del sistema. Canvis que afecten sobretot al sistema de les bones practiques que cal que els establiments compleixin per tal que es puguin distingir, i que estarán més focalitzades als serveis que ofereix cadascun dels establiments. Així, no es valoraran els mateixos elements en el cas d’un complex d’apartaments que només ofereix allotjament, front un resort que ofereix serveis d’allotjament, restauració, piscines, comerç… També es va explicar canvis a efectes de mòduls de formació elaborats per TurEspaña, i que es troben a disposició de les empreses adherides, que poden sol·licitar-ho a través dels seus gestors SICTED.

Aquesta reunió previa també es va aprofitar per informar dels treballs que s’estan duent a terme a la página web www.visitcalamillor.com on es pretén publicar informació genèrica, així com totes les actes de les meses de qualitat que es duen a terme, i on hi consten tots aquells comentaris i propostes de millora que es recullen als qüestionaris que cada any es fan a les empreses.

Aquesta jornada va ser a càrrec dels tècnics SICTED d’ambós ajuntaments, Miquel Melià i Montser Orta amb el suport del tècnic de l’AETIB, Ramon Alvarez.

Aquest programa pretén garantir la qualitat dels establiments que ofereixen serveis turístics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: