Son Servera es prepara per cridar no a la violència masclista el 25N

Dins el marc de les activitats programades pel Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el departament de Joventut i el d’Igualtat amb la col•laboració de l’IES estan preparant una campanya impactant.

El 25 de novembre se celebra arreu del món el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Son Servera no queda al marge d’aquesta celebració i ja està preparat un seguit d’activitats i actes per aquest dia. Un dels més destacats és el que més d’una cinquantena d’alumnes i professors de l’IES està preparant de la mà de l’Ajuntament de Son Servera.

En aquesta campanya hi col·laboren estudiants i professors de forma voluntària i algunes d’aquestes joves serverines són maquillades i fotografiades per a realitzar uns impactants cartells en contra la violència envers les dones. Uns cartells que penjaran del poble per tal de conscienciar als veïns i veïnes de la importància d’una educació en la igualtat i recordaran a les víctimes que hi ha hagut per aquesta xacra al municipi.

Als cartells s’hi afegirà també material multimèdia i una exposició que s’inaugurarà el mateix 25 de novembre a les Escoles Velles.

Aquest divendres 25 d’octubre, serà el darrer en el qual els voluntaris es maquillaran i es prepararan per a l’edició d’aquesta campanya. Serà a partir de les 09:00h a l’IES Puig de sa Font, on hi haurà les portes obertes per a poder veure aquesta innovadora campanya entre bastidors.

ACTE: Gravació i producció de la campanya del 25N
LLOC: IES Puig de sa Font
DATA i HORA: Divendres, 25 d’octubre a partir de les 09:00h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.